Sayfa 656/748 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706 ... SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Bu hesaplar ın doğru olmasınin veya ortaya çıkan rezerv miktarınin an itibari ile fiyatlama için önemi yoktur.Piyasa sat modunda
    Şöyle açıklamak mümkündür.Arabanın ferrari olması birşeyi değitirmez.Yol stabilize... hiz yapabilirsin .Ancak arabaya hasar vermen muhtemeldir.

2.  Alıntı Originally Posted by agg Yazıyı Oku
    1 Ons = 28,35 gr biliyorum ama sizin hesap daha hoşuma gitti. Fazlanın zararı yok. Belki ruhsatlara biraz da uranyum raslar ne dersiniz. ? )

13,15 e düşsede altınları kaptırmaya niyetim. yok. )
    1 ons 31.1034 gram. Sabir zorluktan bir tahta. Ne kötü şirketler nerelere geliyor ne iyi şirketler nerelerde sürünüyor aklım almıyor. Beklenti var karlılık var ama bir tek tahta yapıcinin gönlü yok. Hakkımızda hayırlısı.

Önemli olan doğru yolda olmak. Teknik Analiz hisseyi alıp satanların geçmişteki eylem noktalarını, davranışlarını belirler. Hep aynı olacak demek değildir. Önemli olan Temel Analiz. Geçmişte teknik analize bakıp neler kaçırdık neler. Araban kaliteli sağlamsa yolda bırakmaz.

KOzal gurubu şirketler teknik Analize göre de güzel görünüyor. Orta ve uzun vade grafikleri üçgen yapmış durumda. Ortalamalarını test ediyor. En geç haftaya yukarı sert hareket bekliyorum. Bu benim değerlendirmem.

4. "Cutoff tenörünün hesaplanmasında kullanılan Bakır fiyatı 3 USD/lb, Altın ise 1,300 USD/ons'dur." şeklindeki ibareye bakarak şu anda fiyatların yüksekliği gözönüne alınınca yeni açıklanacak rezervlerin daha da yüksek olma ihtimali var.

5. Benim anlamadığım konu, TVF bunun gibi şirketlerin hisselerine niye yatırım yapmaz. Norveç Varlık Fonu geliyor bizim piyasamızdan hisse topluyor, bence bizim varlık fonu da toplamalı bu tür şirketlerin hisselerini.

Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    "Cutoff tenörünün hesaplanmasında kullanılan Bakır fiyatı 3 USD/lb, Altın ise 1,300 USD/ons'dur." şeklindeki ibareye bakarak şu anda fiyatların yüksekliği gözönüne alınınca yeni açıklanacak rezervlerin daha da yüksek olma ihtimali var.
    Altının Ons fiyatı son aylarda 1750-1800 dolar aralığında dalgalanıyor. 1300 dolarla arasında çok fark var. KONAK madeni çok çok değerli.

TVF için hisse bu tür hisseler bulunmaz fırsat.

0,20 ppm altın tenörü.....

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/504244

kısaca, ölme eşeğim ölme, yoncalar biter yersin...

--arkadaş değerli demiş.....neye göre değerli???...

burada çıkarmaya değecek özellikte maden olsa idi....TECK kendisi çıkarırdı...

8. Kozaların %50.1 hissesinin müsadere ile hazineye devri hususundaki istinaf 4. Cezanın verdiği karar ceza daireleri genel kurulunda görüşülüp karar verilecek, akin ipek 'in twit attığı hususada bu karara ilişkin
    Son düzenleme : Yanlız; 28-06-2021 saat: 22:50.

Sayfa 656/748 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •