Originally Posted by Webster Bakiniz bir kez daha yaziyorum Kendi adima bir bok bildigim yok Yazdiklarim tamamen kalbimin sesidir Benden etkilenip kimse birsey almasin Üstadım bazı hisse senetlerini araştırıyorum. Bilmediğim adı sanı duyulmamış hisse almam üstadım. Aslında fon düşüncem var. Takipte kalacağım.
Originally Posted by Pestilence Fon daha mı iyi olur üstadım. Hiç alıp satmadım. Çakma emmi de girme diyor...
Originally Posted by Magician Çakma emmi de girme diyor... Fon o zaman üstadım.
Originally Posted by Pestilence Fon o zaman üstadım. Alldığın fon keser sapı gibi trend yapsın...
Originally Posted by Magician Alldığın fon keser sapı gibi trend yapsın... Teşekkür ederim üstadım 😁😁😁
Originally Posted by Pestilence Teşekkür ederim üstadım Kan dolaşımı için nar suyu şart ihmal etme. Hem enerji hem sağlamlık. Hayatın değişir veba...
Originally Posted by Magician Kan dolaşımı için nar suyu şart ihmal etme. Hem enerji hem sağlamlık. Hayatın değişir veba... Tamam üstadım yapacağım teşekkür ederim
Originally Posted by Pestilence Fon daha mı iyi olur üstadım. Hiç alıp satmadım. Kesinlikle daha iyi ben cikmaya calisiyorum bir ciksam fon alip arkama bakmayacagim
Forum Rules
Yer İmleri