Sayfa 656/1006 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Bence herifler biz devlete borç vermeyelim, hisse de almayalım iyi şirketlerinize uygun koşullarda kredi açalım derler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    İsveç nedeniyle ABD'den 50 Trilyon Dolar gelir mi ? ))

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3 ün 1 i kesin 50 trilyon doları bilemem
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    o zaman reno megan alıcan. dizelini al ki dik yokuşta baymasın, sitrese girme
    Evet güzel seçim, bir de otomatik olsun bari.

4. İBB hazineye kıyas ile daha uygun koşullarda borçlanıyor dediler, bu tip bir şey var mı acaba?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    T.C. 'de ikinci el lüküs araç alacaksanız direkt araç sahibinden tercih etmek bence akıllıca bir iş değil. doğru düzgün bu işi yapan galerilerden malı emmek daha huzurlu alışveriş olur.
    galericiliği düzgün yapan bir çok yurt paydaşı var. evet çakal meslekmiş gibi görünür de kişiye göre değişir... nasyonel , platin oto , s & s , albayrac ( fero'nun) , çobanoğlu, aras motors falan gibi bi dolu galeri varken ikinci el lüküs aracı direkt sahibinden almak akıl işi değil..
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet güzel seçim, bir de otomatik olsun bari.
    reno megan dizelde otomatiğe girme. bırak manuel kalsın. dik yokuşta zaten debriyajı ayarlayınca otomatik yokuş kalkış desteği gibi oluyor ... heheh gerçi yıpranır biraz fakat benzinlide öyle kitleyemezsin dizeldeki gibi debriyajı ... eski şöferiz biz de... daracık istanbul sokaklarının dik yokuşlarında, burnunun uzunluğundan karşı yolu göremediğin sekiz oniki silindir benzini sünger gibi emen amerikan arabaları sürdüysen bilirsin şöferlik ne demek... ne günlerdi be
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İBB hazineye kıyas ile daha uygun koşullarda borçlanıyor dediler, bu tip bir şey var mı acaba?
    IBB yurt dışından ucuz kredi bulabilir, bu paralar nereye harcanmak için veriliyor önemli olan bu, acaba Avrupa'nın, Abd nin kankisi Dem'e mi gidiyor. İcraat yok bana göre.

Ben şüpheliyim.

8. Yarın Çarşamba sıkıntılı bir gün.

Akşam pazarına bakarım gün içi oynamak şu an riskli gibi.

Sayfa 656/1006 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •