süper lüküs otoda jipde falan alıcı kütlesi % 1 gibi, girmez şirink değil o. mesela manufaktur g 63 amg merso veya porsche 911 turbo s alacaksın di mi... bazı aksesuarları istemeyebilirsin de... işte galerici onu ayarlayabilmesi için piyasa böyle işler.
düşünüyorsan, marka model kararın varsa haber eyle. şehir nere ? yakınlarında hazır araç varsa istediğin yardımcı oluruz.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Vallahi der mi der biz de elimizde mallarla kalırız öyle derse. Ha bana göre zaten gün içinde gelseydi bu haber önce yukarı iğne atar sonra başladığımız yere geri dönerdik. Özellikle vadelide ben de dahil çok kişiyi öperlerdi.
Şimdi de Twitter'da dolunay zamanlarında endeksin hareketi konuşuluyor. Bir tek bu kalmıştı![]()
ne eft si ne bankamatiği ya ? ev alırken de araba alırken de bir çok bankanın sunduğu güvenli alım satım sistemi var artık... ya da paranın direkt takasbankın güvenliğinde olduğu
https://www.tasittakas.com.tr var.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
İsveç nedeniyle ABD'den 50 Trilyon Dolar gelir mi ?))
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri