Arçeliğe zaten sürekli mal üretiyor
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arçeliğe zaten sürekli mal üretiyor
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad biz işler düzelecek diye umut ettik. O da ötv sayesinde ve egzotik (yapay) mış. Biz de biliyoruz ötv indiriminin ne zaman kalktığını, belki düzelir dedik.
Gelelim size, eğer sahtekarlık yaptıklarını düşünüyorsanız niye halen ısrar ediyorsunuz ki.
Kızmayın, küsmeyin lütfen. Kendi yatırım amacımı gerekçeleriyle anlattım, şirketin performansını beğenmedim, gerekçeleriyle yine anlattım ve ayrıldım.
Sizin de bir gerekçeli bir duruşunuz olmalı. Sahtekarlık düzelecek diye bekliyorum demeyin şimdi. Yumurta çaldığından şüphem varsa o şirkete yatırım yapmayacağım gibi, eyvallah dahi etmem. Kusura bakmayın.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Valla kardeşim karar senin ben bugun geldigin yere siz geldiğinizde ön bilgi olarak anlatmıştım.
Ben gitmiştim geri çağırdılar ciddi olduklarına inandım. Samimi söylüyorum bu sefer zincirini kıracağına inandım. Özellikle 1.5 yi geçip tutununca gitmedim daha. Yoksa insan 7 sinde neyse 70 inde odur. Ben yabancı ortak meselesine odaklandim bir ihtimal. Neyse kardeşim olsun geldin tanıştık
Ayrıca 1 bilanço dönemi işlerin gidişatını yorumlamak için erken. 3 aylık önemli sen gene bak olmazsa dönmezsin.
Yolun acik olsun Sayin Izci...Geldin, fark yarattin, kalbimizi kazandin.Umarim gonlunce olur her sey... Eveettt! Mastori Ustadim korkarim yine basbasa kalacagiz ve korkarim ki iki Mastori mesaji arasindaki fark 1 hafta olacak bir sure sonra yine... Yazik oldu! Bu bilancoyu bile yediler ya daha ne demeli bilmiyorum! Hayirlisi olsun... Bol kazanclar tum dostlara...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Yer İmleri