Yarın en geç Çarşamba [emoji573] iz . Bu hafta bekleyen haber gelme ihtimali yuksek , rast gelsin.
Sn. Umut0109, Sn.Usta, Sn.Yıldız Tozu, Sn.rain, Sn.51TARIMDÜNYAM ve Sn. Yatır'ın Tavsiyesi, katkılarınız için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Bol kazançlar dilerim. Sağlıcakla kalın.
Sayın Forza körfez:
Helal olsun olmaya da bir yere gitmek yok
Bu arada mesaj kutunuza da bakar mısınız rica etsem?
Son düzenleme : 51TARIMDUNYAM; 16-03-2023 saat: 13:49.
helal olsun sn.Forza korfez. , emekleriniz için çok teşekkürler, siz de helal edin, hayırlı kazançlar dilerim.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..
https://resmim.net/cdn/2023/03/14/qtgBx.png
Çok gerilmiş ortalık. sakin olalım biraz. Önemli bir destek seviyesindeyiz.73 üzerinde kapanışlar görmemiz gerek. aşağıda 69 desteği var. 69 kırılırsa ve en az 2 gün altında kapanış yaparsa 65 desteği gündeme gelir. Seçime kadar toplama işlerinin devam edeceğini düşünüyorum. Katkısı olan tüm arkadaşlara selam olsun.
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Bu olayın bir kaç yüzü var aslında. Burdan ateşlenen bir olay.
Bazı hisselerde bu forumdada bazı topiclerde gördüğümüz bir sıkıntı var. Hisseyi sahiplenme ve en iyi ben bilirim diğerleri hiç bir şey bilmez durumu. İnvesting bir çöplük bildiğiniz anonim yorum çöplüğü. Bu nedenle itibar edilmesi gereken bir yer olmadığını düşünüyorum.
Ben şahsi olarak Kront için hoş duygular beslerken daha sonra bu konu ciddi nefrete dönüştü.Sanırım bu bir çok kişide sağlıklı karar verememe durumu ortaya çıkarmış. En nihayetinde buraya yazıyoruz karşıdakilerde okuyor.
Yorumlarıyla değer kattığını düşündüğüm Sn.Usta ,Sn.Forza Körfez ve Sn.Umut0109, Sn.Rain, Sn.51tarımdunyam başta olmak üzere çok değerli arkadaşlar yorumluyorlar ve teknik bilgilerini aktarıyorlar.
Bu noktada bende dahil olmak üzere güç zehirlenmesi yaşamamamız lazım. For example ; akenr topiginde bir herif var , birşey yazdık diye bana demediğini bırakmadı. Güç zehirlenmesi dediğim bu durum. Aynı konu frotoda var ; hektaş da var ; eskiden sodada ve uluse de karşılaşmıştım.Forumdan soğutanda bu oluyor.
Bazende nazımız geçiyor diye yazdıklarımızı karşı taraftan ağır algılanıyor. Dün akşamki durum biraz böyle olmuş. Sonra daha kaba bir hal aldıki hiç kimse bu durumu kestiremedi.
Kendi adıma benimde geçmişte yazdıklarımı, insanlara söylediklerim yanlışlar var. Bay L ye aşırı güven duyduğum için çok yanlış yaptığımı düşünüyorum.Burda kırdığımız KY ler olmuştur.Kusura bakmasınlar.
Kim ne yazarsa yazsın bizim bazı cümleleri uygun seçmemiz lazım.Buna göre hareket eden onlarca insan var.
%90 ihtimalle hepinizden yaş olarak küçük olmakla birlikte yazılanları okurken ufak bir şok geçirdim. Sizlerden beklemedğim yorumlar oldu. Zaten şirket bizi dürtüyor, bence birbirimize sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.Yazılanlar yazıldı söylenenler söylendi. Bu saatten sonra birlik olma günüdür.
Sn.Usta yolunuz açık olsun, dayanamaz yazarsınız benceKim ne satmış kim ne almış herkesin kendi tasarrufu sonuçta birbirimizi o konuda yargılayamayız. Vicdanı olarakta kimsenin vicdan azabı yasamasına gerek yok sonuçta herkes bilerek geliyor borsaya.ya 4 katı aşağıdan almış olacak yada 3 katı yukarıdan. Sonuçta bunu yorumlayamayız.
Sn.Forza Körfez ani bir karar verdiğinizi düşünüyorum. İnşallah tekrar düşünür ve kararnızdan vazgeçersiniz.Yorumlarınızı okumayı her zaman isterim ama hakkımız geçtiyse helal olsun her zaman sizinde hakkınız geçmiştir sizde helal edin.
Hayırlı işler bol kazançlar herkese...
YTD.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Vay .... kront.
Yaprak gibi kağıtsın savrulup duruyorsun.... Her ... hıyar diyen fiyata düşüyorsun. Ortalık .....su gibisin....Zürriyetin ile herkes akraba oldu...
Ey kront galaksiler arası siber güvenlik yapan arkadaşlar... Duyuyorsunu dimi KY nin sesini....
YTD.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri