Resmen eşşeğin. İkine suyu kaçırdılar.. Bank kastelli bok yemiş bunların yanında
Resmen eşşeğin. İkine suyu kaçırdılar.. Bank kastelli bok yemiş bunların yanında
bu abanmalar boşa değil. 7.20'nin de altına zorluyorlar. zaten amaçlarını bloomberg soytarıları (bunlar yıllardır altın ve dolar alanların neden aldığını çözmeye çalışıyorlar) ve timoti ash açık açık söylemiş. zaten son kale dth ve yastık altı olduğunu biliyorlar.
doların güçlü olduğu zamanlarda dolar/tl'ye daha da basıyorlar inadına. veya altın artmaya başlayınca da aynı şekilde. mesela akşam piyasa kapandığında daha da basacaklar. rezervleri eksi'ye düşüren o küçük beyinleriyle strateji yapmaya çalışıyorlar. sermaye akın ediyormuş gibi çek pampa.
özet olarak içeride mahsur kalmış yatırımcıların hayali kimsede dolar euro altın kalmayıp ucuz fiyattan ve balon fiyatlardan bir an önce tüymek. aynı 2000 yılındaki gibi. sonrası zaten bu ülke için benzeri olmayan acı reçete de değil kemoterapi olacak.
Bu konuyla direk ilgili bir şarkı var Reha Bey,vallahi ben uydurmadım,adam şarkı yapmış,yetmemiş birde klip çekmiş,adam dediysem...
https://www.youtube.com/watch?v=5Pq4...hannel=KOTAKOT
Şöyle bir silksen beni kendime getirsen diyo. Aman ha L düşmesin
Sayın trust06,çok haklısınız ama emin olun dolar alanların en az %80 i,altın alan Ayşe Teyze modunda,bugün düşerse yarın yine çıkar deyip avunuyor,çünkü bu çoğunluğun amacı,trade etmek,arbitraj yapmak parayı artırmak değil,sadece parasının değerini koruyup bu yamyamlara yedirmemek,elbette bu artış ve düşüşler can yakıyor ama adam 7 ay önce 42 tl ye 5 litre yağ alırken bugün 75-85 tl arası aynı yağı alabildiğini görüp,parasını dolar veya altına gömüyor...kısa vadede zararda mı? evet uzun vade???
Tcmb'nin 3 ay vadeli döviz karşılığı tl swap ihalesinde teklif 3 milyar 412 milyon dolar
Yer İmleri