Gubrf 1 yıl içinde başlangıca dönmüş ve hala tabanda,350 neresi,139 neresi,%250 düşmüş ampirik olarak,demekki çok çıkan çok düşer,şubat ayları gübre ayı,bakalım o zamana kadar nereden destek görecek,bakfs 30.9,bunda haberler fena değil,buda %50 geri gelmiş,sadece bu var,diğeri çok tehlikeli,neyse bizimki 36.5-37 arası gitgel yapıyor ve tat vermiyor,patronu yamuk devamlı satıyor,alım yapacakmış guya,bunu demekki satış amaçlı söyledi![]()
Beni adam yerine koymayıp eleştiren tipler 1 sene önce yazdıgım yukarıdaki gönderide 2 dolarda ne demişim..
Sonuç olarak ne olmuş...Masal anlatmak dışında milleti yanıltmak dışında ne yaptınız topikte...
Bir tane adam akıllı teknik bilginiz yok...Anca bahar gelecek güneş çıkacak kuşlar civildiyecek...
Benim gönderim yukarda grafik aşağıda...Alnım ak başım dik...
beni eleştirenler kendi bkunda debelenmeye devam etsin...
Kazı kazancı gibi 500 satır boş yazmaktansa adam olana yukarıdaki gönderi yeter..
2 dolarda 1,25 dolar dedim oldu siz ne dediniz oldu koca bir sıfır...
Beni eleştirenlerin gözümde sinek ikili kadar bile değeri yok...
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Düşiyaaahh düşiyaaahhh
15.11.2022 16.12.2022 de yazmışım. Bu yazıdan sonra da çok şey yazdım. Adam uyuyacaktı ve uyuttu. Neyise o zamanlar 1-2 sene senet değiştirin de demiştim, Enka örneğini hazırlayan vardır. Henüz geç kalmadınız, bu yatırımcıyı kullanma dönemi daha bir süre devam edecek.
Burası Borsa İstanbul. Buranın kuralları çok iktisadi işlemez. Bu borsada sadece ekononmik göstergeler ile hareket eden tek hisse SASA mı? Patron faktörü unutulmamalı. Patronun vagonları dolarsa ne bilançok, ne F/K oranı ne de başka bişeyi takmaz SASA. Kağıt bu uçar gider x? bi getiri sağlar. Sonrasında insanların vebali çok sıkıntı yapar bünyede...
Yer İmleri