Sayfa 658/967 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,399
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Yılbaşından Bu Yana Dolar Bazında En Çok Ucuzlayan Hisseler.. DİKKATİNİZİ hangi hisse çekti
    #DGKLB
    Borsa sabırlı olanların, sabırsızlardan kazandığı paradır.
    https://twitter.com/ekonomistben

3.  Alıntı Originally Posted by bankacıborsacı Yazıyı Oku

Yılbaşından Bu Yana Dolar Bazında En Çok Ucuzlayan Hisseler.. DİKKATİNİZİ hangi hisse çekti
    #DGKLB
    Listenin başındaki 2 hisseye de sahip olmakla gurur duyuyorum [emoji3]

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by atomcu Yazıyı Oku
    Listenin başındaki 2 hisseye de sahip olmakla gurur duyuyorum [emoji3]

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    FLAP sakat ve spekülatif bir hisse birşey diyemem ama DGKLB ile beraber olmaktan mutluluk duyarım

5. 2.çeyrek bilançosunu ne zaman açıklayacak? KAR olacak mı acaba? kar olursa tadından yenmez..

6. Arkadaşlar yanlış anlamayin ama gelecek olan bilanço zarar açıklanacak yine euro borcundan dolayı. Sadece 3 çeyrek olan bilanço biraz toparlanmis olarak karşımıza gelecek yurt dışındaki mağazaların meyva vermesi daha mümkün olacak yavaş yavaş .bakiyeniz n ben sizlerin umudunu kırmak için bu yazıyı yazmiyorum bende yakından takip ediyorum.sade dgklb 1.95 üzeri geçip 2 li seviyesinde debelenirse o zaman yukarı çıkışlar mümkün olacak.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. Elbette zarar açıklıyacak ama akıllı yatırımcı bu fiyatları degerlendirmesi lazım ...Eger bu hızlı buyumeyle beraber borç işinide çevirebilirse...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 658/967 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •