Sayfa 658/718 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Not:Atik kardeşim,sana özel düşmanlığım yok bazen eleştiri yapıyorum üstü kapalı üzülüyorum fikrine,zikrine,düşüncene saygım var ama kötülerin iyileri olmaz düzen onların düzeni soyuyorlar talan ediyorlar bu haramilerin senini benimi olmaz bir tarafı sahiplenip diğer tarafı eleştirmen onların saflarında yer alman günahlarına,veballerine ortak olmak demektir biz tüm haksızlıklara karşı beraber olmamız gerektiğine inanıyorum yani senin hırsızın,dolandırıcın benim soyguncum ,vurguncum olmaz doğru birdir biz hepsine karşı durmalıyız diye düşünüyorum...Hayırlı Cumalar..Selamlar..
    Saf biriyim doğrudur bu yüzden 12 senedir burdayım. Diğer tarafımı somut bir dil ile siz söyleyin.
    İddia eden iddiasını ispatlamakla yükümlüdür.

2. YAVAS YAVAS kucaga düsüyor badem 90.dan gel oglim para gani bizde istersen 50 kurusa gel ne kadar varsai alırız ne var ne yok badem seni..

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    YAVAS YAVAS kucaga düsüyor badem 90.dan gel oglim para gani bizde istersen 50 kurusa gel ne kadar varsai alırız ne var ne yok badem seni..
    50 kuruşa gelse inan senin için mutlu olurum.
    Senin işin görülsün, benim için 10 civarı olmadığı sürece farketmez.
    Ha 2 lira olmuş ha 50 kuruş ancak kısa vadeli alım yapanlar panikler canı acır, burada hapis olmuş kişiler için sorun olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    50 kuruşa gelse inan senin için mutlu olurum.
    Senin işin görülsün, benim için 10 civarı olmadığı sürece farketmez.
    Ha 2 lira olmuş ha 50 kuruş ancak kısa vadeli alım yapanlar panikler canı acır, burada hapis olmuş kişiler için sorun olmaz.
    hayır gelsin demiyorum bu pisikolojik bir savas ve algı oyunu yerse versin yani alırız destek oluruz demek istiyorum yoksa gelmesin tabi edrini bULUR İNSALLAH..

5. Bu kabukların döviz borcu falan mı var? Yine sondaja başladılar arkadaş. 86 kuruş yapar gibi bugün böyle giderse

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ahmet atak finish.. Adam şeyini kurtardığına şükrediyordur birde postu deldirmediğine yinede hain,kahpe,harami 'Kiriakos Miçotakis' epey bir talaş almıştır ondan yoksa kolay kolay bırakmazdı..

7.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Ahmet atak finish.. Adam şeyini kurtardığına şükrediyordur birde postu deldirmediğine yinede hain,kahpe,harami 'Kiriakos Miçotakis' epey bir talaş almıştır ondan yoksa kolay kolay bırakmazdı..
    hepsini satmıs mı abi daha var 20 milyon var galiba..

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu kabukların döviz borcu falan mı var? Yine sondaja başladılar arkadaş. 86 kuruş yapar gibi bugün böyle giderse

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne döviz borcu olacak içeriden döviz yükselecek diye bilgi alıp hemen borsada işlem gören tüm şirketlerinde arka arkaya yaklaşık 10 milyar tl'ye yakın bedelliler yaptı sonra İhaas'ı halka arz etti oradanda 1 milyar Tl 'ye yakın para attı kasasına yuvarlak hesap toplamda 10 milyar tl Parayı 5-6 tl arası cilalı dövize (dolar,euro gibi) çevirdi depolarını,kasalarını fulledi daha ne olsun baba evladına yapmıyor o devasa iyiliği Cumhurbaşkanı ve SPK kurumu süt oğlanı Mücahit Ören'e yaptılar aşikar koruyup kolluyorlar ama doymak bilmiyor ihtiras delisi oldu hep aç ,hep fakir fukara, hep Fetö tarafından mağdur edilmiş, hep masum ,suçsuz günahsız,hep gökten zembille inen nurani varlık ,onda yalan dolan,hile,şaibe,alavere,dalavere,ihtiras bitmez..Ağlayanlar bizleri ağlasınlar..

Sayfa 658/718 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •