Teşekkürler t.axaray
Teşekkürler t.axaray
Biz şimdi Kap haberini mi bekliyoruz. İşbankası imtiyazlı hisselerinin varlık fonuna devredilmek sureti ile imhasına karar verilmiştir, bu bağlamda işkur 22 milyon
İşatr ??? Milyon
İşbtr ??? Milyon
Gibi bir kap haberi mi bekliyoruz?
Sırada nasıl bir yol var.
Yazılan rakam örnek niteliğindedir..;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neden sürekli blokaj yapın dediğim daha iyi anlaşılmıştır umarım.
Geçmişte hisseye sahip olup fiyata aldanıp yükselince satanlar bugün ucuzdan alırım mantığı ile karalamaya devam ediyor. Sizin borsa geçmişiniz kadar ben bu hissede sabit duruyorum arkadaşlar.sn cumhurbaşkanımız isbankasi in durumuna dikkat çekmeden önce biz burdaydik. Sonuna kadarda burdayiz. Bizim yorumlarimlarimiza saygısi olmayan arkadaşlar bu hisseye mirasla sahip olup , atalarının satmama vasiyetine uyanlara saygı duyun bari. Eski lerden sayın aksarayi tekrar sayfada görmek beni sevindirdi. Kıymetli hissedarlara selam olsun.
siz değerli imtiyazlı ve kurucu (ISATR-ISBTR-ISKUR) ortakları e-devlet>mkk>e-cas>yatırımcı blokaj sayfası üzerinden hisselerinizi bloke etmeye davet ediyorum.
arkadaşlar e-devlet hesabınıza girin
arama kısmına merkezi kayıt kurumu yazın linki tıklayın
daha önce giriş yapmamışsanız mail ve telefon ile dogrulama isteyecektir.
bu işlemlerde tamamlandıktan sonra sol tarafta e- cas altında yatırımcı blokaj kısmında bloke etmek istediğiniz ve adetleri seçerek satışa kapatabilirsiniz hisselerinizi
işlemin aktif olması bir gün sürüyor.
tekrar satmak için aynı e-cas altında yatırımcı blokaj kısmında bloke çöz emri ile satışa açabilirsiniz
Bügün tavanı alacaklar mı acaba...
A.selam bende sadece 1 atr kaldı onu da ne yaparım artık ilerleyen günler gösterecek
sabırla bekleyenler kazandı ben kurucu da hiç beklemedim 4-8 bin aralığında topladığım 25 tane kurucuyu 10 bin iyi para deyip satmıştım o gün lazım oldu verdik kalsaydıkısmet değilmiş aldığım arazide kazandırdı ama şimdiki fiyat ta bile 5-6 katını alırmışım İnşallah yatırım yapıp bekleyenler karşılığını alır
Geçmiş olsun hoşçagalın gideyom ben diyon yaniBLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde insan psikolojisi beyinde yapmış olduğu hamlelerde doğru yada yanlış olsada hamle onun ikamesini bulup kendini rahatlatmaya çalışır. Sizinde arsa örneğini vermeniz gibiBLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri