Afiyet olsun sofra..
Afiyet olsun sofra..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Köşe masadayım....
Ezine, kavun, simit........
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Hava serinnedi, ahali gecelere aktı her halde!
Bizim akacak bir yerimiz yok, atölyeye gideyim bari!![]()
Angara nın selamı var
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Afiyet olsun Ankara'ya..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Selamlar masanın büyükleri☺
Muhit olarak göl manzaralı desem yeterli, Angarada deniz olsa, deniz manzaralı olurdu..
Arkada KEL kafalı AĞA var, onun çiftliği... bizler ona kısaca hamdido beyy deriz..
kendi aramızdaki toplantımızda hamdi abi deriz.
ben İstanbul'dayım, kelek attılar, davet etmediler...
Davet etselerde gidemezdim, bu hafta içi FULL işlerim var, cuma günüde tatile çıkıyorum, bayrama kadar buralar Reha GAYA'ya emanet
Yer İmleri