Sosyal medyada 1-1.5 ay sonra devlet tarafından bono arzı yapılacağı ve böylelikle DTH'leri çözmeyi planladığı konuşuluyor.
Sosyal medyada 1-1.5 ay sonra devlet tarafından bono arzı yapılacağı ve böylelikle DTH'leri çözmeyi planladığı konuşuluyor.
Malumlar kuru aşağı çekmeye çalışıyor.
Eurobond borçlanması sonrası olması bana yabancıya girişte çıkış için kur güvencesi verildiğini düşündürüyor.
sayın watcher benim söylediğim sözler genelde ayşe teyze modundaki yatırımcı profilinde
ama çevremde bir sürü beyaz yaka denilen tanıdıklarda da azımsanmayacak sayıda "Ayşe Teyze" var.
ben bunları eylül ayından beri uyarıyorum düşüşle ilgili kendimce, amacım en azından BELLİ BİR DÖNEM zarar etmelerini istedim.
uzun vadede daha fazla kazandırır ancak 1 sene belki 6 ay yatay gidecek ya da enflasyon kadar kazandıracak bu bilinmez.
İşte bu süre zarfında alternatif yatırım araçlarını da değerlendirmek daha efektif olabilir diye düşünüyorum.
Amerikan Yahoo.com sitesinde "daily beast" haber sitesinden alınma aşağıdaki haber var
Antik Çağın En Sevdiği Zepevenk Etrafındaki Gizemler Türkiye'de Bulunan Tapınak Tarafından Açığa Çıkarılabilir
..........Birçoğuna göre Afrodit sadece bir tanrıça değildi, antik çağların en sevdiği Zepevenkti.....
https://www.yahoo.com/news/mysteries...095930417.html
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri