Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 659/1077 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 8612 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    isviçredeki merkez bankalarının bağlı olduğu bank of international settlements, çok yakında bitcoin in damına koyacağım demiş,

sizce damına koyabilir mi? yoksa bank of international settlements da kim oluyor, kim zikler onu diyelim mi?

ben ilkokul mezunu olduğum için kafam pek almıyor bu alengirli işleri.

isviçre de basel de gezmeye gittiğim zaman burayı görmeyi çok istemiştim ama özel izin olmadan bilmem kaç kilometre yanına bile yaklaşamazsını demişlerdi.

kim ola ki bu bank of international settlements? bitcoine bir şey yapabilir mi?
    Bu pazar rockefellerların satanist ayininden sonraki çay partisine katıldım, öyle bir şey planlamıyoruz dediler.

Şaka bi yana zick koin mick koinden hükümetler yasaklayacak’a gelmek de sağlıklı bir adım.

Six stages of grieving...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Borsalara lisanssız bankacılık yaptıkları için kapama cezası verdikleri anda coin moin bir daha kafasını kaldıramayacak şekilde ortadan kaybolur. Bitcoin'in yok edilmesi bu kadar kolaydır.

Yastıkaltındaki altını, gömülü altını bulup çıkartmak ise o kadar kolay olmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Borsalara lisanssız bankacılık yaptıkları için kapama cezası verdikleri anda coin moin bir daha kafasını kaldıramayacak şekilde ortadan kaybolur. Bitcoin'in yok edilmesi bu kadar kolaydır.

Yastıkaltındaki altını, gömülü altını bulup çıkartmak ise o kadar kolay olmayabilir.
    Hocam yanlış anlamayın, bunlar bitcoin’in nasıl çalıştığını, mekanizmanın temellerini bilmemekten yapılan yorumlar.

Yani 2010’dan beri bu dediğiniz kaç defa konuşulmuş, bunu düşünen tek akıllı ben miyim, buna karşı ne argümanlar üretilmiş bakmadan 10 senelik yorumlar yapılıyor hala. yani karşı ol sevme bi şey demiyorum da on yıllık konu üzerinde neler dönmüş incelemesi de nette iki tık tık yani.

4.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamayın, bunlar bitcoin’in nasıl çalıştığını, mekanizmanın temellerini bilmemekten yapılan yorumlar.

Yani 2010’dan beri bu dediğiniz kaç defa konuşulmuş, bunu düşünen tek akıllı ben miyim, buna karşı ne argümanlar üretilmiş bakmadan 10 senelik yorumlar yapılıyor hala. yani karşı ol sevme bi şey demiyorum da on yıllık konu üzerinde neler dönmüş incelemesi de nette iki tık tık yani.

Yok, gayet de iyi biliyorum nasıl çalıştığını. Hatta 7 seneden fazladır da piyasayım. Yatırımım da var. Bilgisizlik gibi bir durum yok.

Ben bitcoin ağını durdururlar demedim.

Ona gerek yok. 60bin dolardan 1 dolara çakılan bitcoin zaten ölmesi için yeterli. Bitcoin'in kendisi devletlerden izin almıyor çalışmak için ama merkez bankalarının bastığı paralar ile alınıp satılabilmesi için devletlerin iznine ihtiyacı var.

Bu izinden mahrum kaldığı anda bitcoin'e değerini veren dolar ortadan puf diye kaybolur, bitcoin de asli değeri olan sıfıra iner. Hadi sıfır olmasın 100 dolar olsun. Hadi seni kırmayayım 1000 dolar olsun. Bu bağ kesildiği anda fiyatın nerede duracağının garantisi var mı? Yok.

Bir daha kimse buna güvenip de iş miş yapmaz böyle bir durumda.

Bitcoin borsaları şu an tam anlamı ile lisanssız bankacılık yapıyorlar. E madem herkes istediği gibi para basıp dünyaya verebiliyor, o zaman merkez bankalarına, lokal bankalara falan ne gerek var di mi? Birinden birisi yok olmak zorunda. Varlığını devletlerin koyduğu yasalardan alan bankalar mı yoksa kurucusunun kim olduğu bile belli olmayan bitcoin mi ayakta kalacak bu işin sonunda gayet belli.

Ha bütün dünya devleri sınırları kaldıracak, globalleşme son aşamasına geçecek, tüm dünya paraları tedavülden kalkıp yerine global rezerv olarak bitcoin geçecek falan tarzında görüşleriniz varsa saygı duyarım. :D

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yok, gayet de iyi biliyorum nasıl çalıştığını. Hatta 7 seneden fazladır da piyasayım. Yatırımım da var. Bilgisizlik gibi bir durum yok.

Ben bitcoin ağını durdururlar demedim.

Ona gerek yok. 60bin dolardan 1 dolara çakılan bitcoin zaten ölmesi için yeterli. Bitcoin'in kendisi devletlerden izin almıyor çalışmak için ama merkez bankalarının bastığı paralar ile alınıp satılabilmesi için devletlerin iznine ihtiyacı var.

Bu izinden mahrum kaldığı anda bitcoin'e değerini veren dolar ortadan puf diye kaybolur, bitcoin'de asli değeri olan sıfıra iner. Hadi sıfır olmasın 100 dolar olsun. Hadi seni kırmayayım 1000 dolar olsun. Bu bağ kesildiği anda fiyatın nerede duracağının garantisi var mı? Yok.

Bir daha kimse buna güvenip de iş miş yapmaz böyle bir durumda.

Bitcoin borsaları şu an tam anlamı ile lisanssız bankacılık yapıyorlar. E madem herkes istediği gibi para basıp dünyaya verebiliyor, o zaman merkez bankalarına, lokal bankalara falan ne gerek var di mi? Birinden birisi yok olmak zorunda. Varlığını devletlerin koyduğu yasalardan alan bankalar mı yoksa kurucusunun kim olduğu bile belli olmayan bitcoin mi ayakta kalacak bu işin sonunda gayet belli.

Ha bütün dünya devleri sınırları kaldıracak, globalleşme son aşamasına geçecek, tüm dünya paraları tedavülden kalkıp yerine global rezerv olarak bitcoin geçecek falan tarzında görüşleriniz varsa saygı duyarım. :D
    Bitcoin’i yasakladığını zanneden Nijerya’da yasak sonrası neler oldu = Bitcoin Nijerya’da global pazar fiyatından primli el değiştirmeye devam etti.

Nitekim Hindistan senelerdir yasaklamaya çalışıyor.

Yani benim hökümetim yasaklayınca Bitcoin benim için bitmiştir derseniz bu sizin bileceğiniz iş. Bitcoin’in değer önerisi ve fiyatlaması dünyanın geri kalanı için hala aynı olacak.

Yani örnek, çok uygun kaçmayacak da, yasak çabası itibarıyla konumuza uyuyor: Devletler (teker teker de değil organize olarak) 80’lerden beri topuyla tüfeğiyle ordusuyla üzerine gidip uyuşturucu ticaretini yasaklayabildi mi?

Devletleri ve yasaklarını düşünürken, haşa Allah buyruğuymuş gibi düşünmemek lazım.

6. Henüz hiç bir gelişmiş ülke ciddi ciddi bitcoin ile mücadeleye girmedi. Nijerya'nın dünya ekonomisindeki ağırlığı belli, Hindistan ise hikayeden mücadele ediyor.

Asıl fırtına ABD'de kriptoya karşı çıkarılacak bir yasaklama ile kopar. Coinbase'i kapatsınlar olay biter.

Njijerya ya da Türkiye kriptoyu yasaklasa dünyanın umrunda olmaz ama ABD ve AB böyle bir uygulamaya giderse olayın rengi değişir çünkü dünya burası.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Henüz hiç bir gelişmiş ülke ciddi ciddi bitcoin ile mücadeleye girmedi. Nijerya'nın dünya ekonomisindeki ağırlığı belli, Hindistan ise hikayeden mücadele ediyor.

Asıl fırtına ABD'de kriptoya karşı çıkarılacak bir yasaklama ile kopar. Coinbase'i kapatsınlar olay biter.

Njijerya ya da Türkiye kriptoyu yasaklasa dünyanın umrunda olmaz ama ABD ve AB böyle bir uygulamaya giderse olayın rengi değişir çünkü dünya burası.
    Siz bekleyin yasaklasın diye o zaman

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Siz bekleyin yasaklasın diye o zaman

Olmaz inşallah yoksa benim paralar da uçacak. Ama ben aldığım riskin farkındayım. İnsanların bir çoğu ise varını yoğunu buraya yatırıyor aldıkları riskin farkında değiller.

not ytd

Sayfa 659/1077 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •