Sayfa 659/1044 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Ben şimdilik kaçtım.:wave
    Görüşürüz abim
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Bugün bir arkadaşım telefon ederek bana borsa hakkında düşüncelerini aktarınca, ben de grafiğine bakma ihtiyacı duydum...

Arkadaşım artık endeksin düşmesinin mümkün olmadığından bahsetti. "Öyle mi acaba...?" diye bakınca hiç de öyle olmadığını görüyorum...!

Vakit geç oldu ama uyumadan bu saatte de olsa grafikleri sizlerle de paylaşmak istedim. Bu hafta sonuna kadar haftalık bazda eksi kapatmamız gerekiyor. Sonrasında küçük/büyük fark etmez ama bir düzeltme yaşamamız gerekiyor...

Böyle düşünmemedeki en önemli unsur yukarıdaki osilatördür... Hem haftalık ve hem de günlükte gidecek yeri kalmadı...!!!

Ben oransal olarak geçen hafta hisse bazlı bayağı hafifledim. Bu hafta biraz daha hafifleyerek haftayı kapatmayı düşünüyorum... Grafiklere göre:

- Eğer güçlü bir ralli olmayacaksa düzeltme kaçınılmaz. Ralli olacaksa bile öncesinde yine düzeltme şart...!!!

İlk grafik günlük, diğeri ise haftalıktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Ellerinize sağlık hocam, endeks bir acayip hareket ediyor bakalım sonu nasıl olacak

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bugün bir arkadaşım telefon ederek bana borsa hakkında düşüncelerini aktarınca, ben de grafiğine bakma ihtiyacı duydum...

Arkadaşım artık endeksin düşmesinin mümkün olmadığından bahsetti. "Öyle mi acaba...?" diye bakınca hiç de öyle olmadığını görüyorum...!

Vakit geç oldu ama uyumadan bu saatte de olsa grafikleri sizlerle de paylaşmak istedim. Bu hafta sonuna kadar haftalık bazda eksi kapatmamız gerekiyor. Sonrasında küçük/büyük fark etmez ama bir düzeltme yaşamamız gerekiyor...

Böyle düşünmemedeki en önemli unsur yukarıdaki osilatördür... Hem haftalık ve hem de günlükte gidecek yeri kalmadı...!!!

Ben oransal olarak geçen hafta hisse bazlı bayağı hafifledim. Bu hafta biraz daha hafifleyerek haftayı kapatmayı düşünüyorum... Grafiklere göre:

- Eğer güçlü bir ralli olmayacaksa düzeltme kaçınılmaz. Ralli olacaksa bile öncesinde yine düzeltme şart...!!!

İlk grafik günlük, diğeri ise haftalıktır...

hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Parayı bulan küçük yatırımcı ablamız, parayı nereye koyacağını bilemiyor
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Günaydın ihtiyar delikanlılar, her zaman genç kalanlar.

Aşağıdaki video, sanatını ustalıkla icra edebilen taktacı abilere gelsin. Yemezler. Nereye giderse gitsin, Sonuçta aldıklarını satmak zorunda oldukları için yukarı çekecekler. Zamanımız var, eh çok şükür paramızda var. sattıklarımızı alırız. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.

Not: Başlık boş kalmasın diye yazılmıştır. Belli kişi ve kurumlara istinaden yazılmış değildir.
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Hoş geldin Lütfü hocam.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hoş geldin Lütfü hocam.
    Hoşbulduk hocam, yine iki gündür kedilerle ve bahçeyle vakti dolduruyoruz,

Diğer kedilerden biri gözleri görmeyen kedinin kör gözüne pençe attı, yavrumun gözü görmediği için göz kapağını kapatamıyor refleks olarak,körde olsa gözü var ama sıvısı komple aktı, şimdi birde onu düzeltmeye çalışıyoruz her yıl bu durum en az bir kez oluyor maalesef

7. Geçmiş olsun hocam, her şeyin bir sıkıntısı oluyor ama hayvan sevgisi her daim üstesinden gelir.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun hocam, her şeyin bir sıkıntısı oluyor ama hayvan sevgisi her daim üstesinden gelir.
    Sağolun hocam, Valla baya yorucu oluyor, birgün rahat etsek dişimi kıracağım ama diş yaptırmakta 500 TL olmuş

Geçenlerde ablamlar gelmişti ''bende sizi rahat ediyorsunuz sanmıştım burada iş hiç bitmiyor'' demiş (:

Sayfa 659/1044 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •