Sayfa 66/928 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 521 - 528 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak boşver sağı solu...üre fiyatları 1 aydır düşüyor 270 dolardan 220 dolara indi...bu kötü bilançolara razi kaynaklı devam demek en büyük sebep bu hiç başka şey arama....
    Ortak 4 yıl önce catalcadan ufak kendi çapımızda arsa almıştım. Aradan bi zaman geçti iyi değerlendi satmadım üstüne ufak bir kulube yaparız sonra diye. sonra birden çatalcada o bölgeye baraj yapılacak diye söylenti çıktı internette adı bile yazıldı. Şekli şemali çizildi vs Hamzali barajı konulmuş ismi. Emlakçılar aldığım paranın altına almak istediler bari aldığım fiyata vereyim diye ilana koydum abuk subuk fiyat teklif ettiler. Neyse dedik nasip bekleyelim görelim dedik. Ne baraj ne baska bisey yapıldı toplayan topladı arsaları yarı fiyatına. Sonra bu olaydan 1 sene sonra 2 ye 3 e katladı tekrar.
    Diyeceğim o ki bu bataklikta elbet bir gun kuruyacak bekleyeceğiz.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bu bok favlikesinden bi miktar mal aldık...

Batmayak...

Granfink u100 bazlı.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

3. http://fertilizerworks.com/sites/def...ber%202017.pdf

haftalık üre fiyatları...biraz artmış...

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    aşık değil ortak..ben çift basamaktan aşağı satmam dedim 9 tl de satmadım yine gelse satmayacağım beklerse bekler inadım inat...
    Insallah gelir de yine yuzu guler buradakilerin. Ben dusukten almis sonra elden cikarmistim ortak. Ama bence bu tarz uzun sureli yatirim icin bist30 disina cikmamak lazim diye dusunuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Insallah gelir de yine yuzu guler buradakilerin. Ben dusukten almis sonra elden cikarmistim ortak. Ama bence bu tarz uzun sureli yatirim icin bist30 disina cikmamak lazim diye dusunuyorum.
    Sn aAkadian gecensene endeks 30 gireceklerde yedekdeydi ne oldu biz anlamadık bir el gubreye değdi durum düzelmiyo..

6. Arkadaşlar yeni müdüre twitter da yazdığım eleştiri metnini iletmişsiniz güzel olmuş elinize saglik fakat yazi metninin başına #gubrf yazarsanız daha güzel olur. Arama yaparken bulması daha kolay olur ve daha fazla kişiye ulaşılmış olur.

Ikınci bir onerim önümüzdeki yapılacak ilk genel kurula hissedarlar olarak katılıp derdimizi direk anlatmaktan yanayım. Bu konu hakkinda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Endeks 05.09.2017 tarihinde 108.872 iken gübre 5.10 liraymış. Endeks aynı yerinde gübre 3.91

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 66/928 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •