İster YES, ister NO düşün izle....
İster YES, ister NO düşün izle....
16 Nisan'da yapılacak Anayasa Değişikliği Halk Oylaması'nda 81 ilde sandık sonuç tutanaklarının Türkiye Tutanak Teyit Sistemi'ne (T3) aktarılmasını ve böylece YSK seçim sonuçlarının bir sağlamasını yapmayı hedefliyoruz.
Bu amaçla bütün vatandaşların kullanabileceği bir mobil uygulama hazırladık: Mobil cihazlarınıza kolayca yükleyebileceğiniz T3 Tutanak Gönder uygulaması.
http://oyveotesi.org/t3/
Duyarlı Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarını göreve davet ediyorum..
Hak eden kazansın, hile olmasın. HAYIR'lısı olsun...
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
Latif Demirci çizdi!
![]()
Yer İmleri