Sayfa 66/335 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 2680 madde; 521 - 528 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1. resmen a.kurum dagılımında DİGER Kısmını somurmuşler??hafta başından beri ya da 2 haftadır baskının sonucu bu?bence çok guzel??

pztesi -perşembe a.kurum dagılımı da guzel??

Adamların mal almaya niyeti yok..... 2.32 ye 500 lot deneme satışı yazdım sabahtan beri 288 tane almışlar (

3. @heval ne kadar yanlış dusundugunu gostermek için yakın zamanda bekledigim ve dayanamadıgım BLCYT için grafik gonderiyorum.1-2 kademe oynardı uyuz uyuz beklerdik...sonra birden %50 ye yakın prim....şu an SKTAS grafigi buna benziyor ya da hareketler...

Alıntı Originally Posted by ceaszede Yazıyı Oku
    @heval ne kadar yanlış dusundugunu gostermek için yakın zamanda bekledigim ve dayanamadıgım BLCYT için grafik gonderiyorum.1-2 kademe oynardı uyuz uyuz beklerdik...sonra birden %50 ye yakın prim....şu an SKTAS grafigi buna benziyor ya da hareketler...
    Syn ceaszede

ağzından bal damlıyor istemezmiyiz bu ip....yükselmesini......Parayı bağlamışız bekliyoruz.........Trene binenler köşe oldu .........biz dipten hala %15-20 yukarıdayız...... Bu kadar kazancı bankalar bile veriyor ............

5. eurtl hızlıca dusmeye devam ediyor???

6. benim baktıgım kriter...bir hissenin fiyatı once 7 gunlugun sonra da 30 gunlugun uzerinde olacak...bu kurala uyunca nasipte varsa mutlaka gider...bir aydır niye UYUZ UYUZ bekledi çunku 30 gunlugun altına indi fiy at...şimdi TEKRAR 30 gunlugun ve 7 gunlugun uzerinde....bu tip kagıtlar giidyor ornek AKGUV BRKSN....

Her gün aynı yerdeyiz........2.30 +/- birkaç kuruş.......... 2.50 üzerine atınca bakalım............

8. bazıları aklınca tahtaya BASKI kuruyor alıyor veriyor...gitmesine engel o luyor 30 gunluk ustune 7 gunluk ustunde BOCEKLER bu tahtaya gelir...senin baskı kurdugunu gorunce AÇIKCILAR daha fena gelecek????

Sayfa 66/335 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •