Sayfa 66/597 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 521 - 528 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. [U]Banka Rehin ve ipotek tutarlarını görmüyor mu?
    piyasa değeri ile karşılaştırmıyor mu?
    Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Buna nasıl izin veriyor.
    Vatandaş konut kredisi alırken evin rayiç değerine bilir kişi gönderip ölçüyor da? kardeşim senin kullandığı kredilerin toplamını
    senin piyasa deri ile karşılaman mümkün değil neden demiyor?

ytd.
    Saygılar,

2. Heyyyyt be. Maşallah kağıdımıza. Aman nazar değmesin. Endeksin yükselişine karşı cengaverler gibi direniyor. Koçum benim.

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu arada çok kıymetli, çok saygıdeğer sevgili patronları da unutmayalım. Kağıdımız bu direnci gösteriyorsa onların çoooook ama çoooook katkıları var. KOÇ lar.

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sıkıntı yok arkadaşlar yarın tavan...heh heh he...ruh sağlığım mı bozuldu ne....ytd.

5. Ö Z K A Y N A K L A R 1.023.760.893
    bu değerin yarısı ile işlem görüyor.Daha sökenin bedelli artırımı girmemiş hali.
    Hayırlı işler.....

ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    Ö Z K A Y N A K L A R 1.023.760.893
    bu değerin yarısı ile işlem görüyor.Daha sökenin bedelli artırımı girmemiş hali.
    Hayırlı işler.....

ytd.
    Kalem oyunları bir gün kırılacakta acep bizde takat kalır mı ? Demiş şahsım

Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Kalem oyunları bir gün kırılacakta acep bizde takat kalır mı ? Demiş şahsım
    Tahtada büyük oyunlar oynanıyor.Bu kalem oyunlarınıda yönetim dışı bu mihraklar yapıyor.lütfen sevgili yönetimimize güvenelim.çünkü manken gibi yakışıklı bir patronumuz var.Bu yakışıklılıkla dünyanın bir numaralı çimento ihracatcısı olur. Çok az kaldı sabır.(ironi nin dibine vurdum.)ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Tahtada büyük oyunlar oynanıyor.Bu kalem oyunlarınıda yönetim dışı bu mihraklar yapıyor.lütfen sevgili yönetimimize güvenelim.çünkü manken gibi yakışıklı bir patronumuz var.ytd.
    Sen İT & Sanko ikilisini tanımadın henüz. Zor durumda olan çimento işletmelerine akbaba gibi çökerler. Maestro İT ağrımayan dişini sökmeden bırakmaz genç yakışıklı patronu... öyle gücü vardır ki devam eden nerdeyse kapanacak Adnan hoca soruşturmasına baş manken yapıverir malum şahsı...ah canım kardeşim şunu unutma adamin mantalitesi şu para > evren dem kapiş

Sayfa 66/597 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •