Hocam kaçmadı migrosta aldım ama onun için uzun zaman bizle dediğiniz için arada maliyetlenmeye devam ediyorum. ilk önceliğiniz tavhl olduğunu düşündüğüm için daha fazla yatırımı tavhl ye yMigros takipte tavhlden daha fazla getirisi oldu ama yolu uzun demiştiniz unutmadım.![]()
Emeğinize sağlık teşekkür ederim.
daha oncede dedigim.gibi bu secim tamamen sizin portfoy abuyuklugunuzle alakali aslinda ... ufak portfoylerde MGROS a agirlik vermek sorun olmaz demistim ...
siz bolerek ve parca maliyetlenerek en dogrusunu yapmis firsatlari kacirmamissinizdogru ve surdurulebilir kazanc saglanacak yontem bu ....
TAVHL de beklentimizi karsilqdiginda dahada memnun olacaksiniz diye umuyorum ...
bol kazanclar dilerim sayin forumdasim
Üstad borsada beklemeden sabır olmadan kazanılmaz sadece hiç gitmemesi kısa vedade burukluk yaşatıyor o kadar. Açıkcası Tavhl sizin ölçülerinizde gitsede yeni hisse konuşsak açıkcası daha çok onu merak ediyorum.
Teşekkür ederim terar böyle bir başlık açtığınız için.
Sn.aksakal bol kazançlar takipteyim ..![]()
14 lerde biz ek alim yaparken hisseye inanc sifirdi hatirlarsaniz ...
ve dedigim gibi benim.portfoyum gorece kucuk olsa agirligi MGROS a da verebilirdim ( ama kesinlikle yinede bolerdim oranlar oynardi )
pek cok hisse konusulabilir fakat soyledigim uzere benim esas onem verdigim kisim kademe izlemesi ... canli islem izliyorum ... buda belli bi sayidan fazla hisseye odaklanmama olanak saglamiyor ...
topik bu sekliyle sıkıcı gelebilir biraz lakin benim burdaki asil amacim model portfoy uzerinden egitici paylasimlar yapmak ....
o yuzden bu topikte konusulan hisse sayisi 5 i gecmeyecek ....
su an 3 hissemiz var ...
haftasonuda 2 hisse daha katilacak muhtemelen ....
ve bence yeterli ...
hisseleri konusmak yerine mantaliteyi konusmak emin olun bu topigin saglayacagi fayda acisindan cok daha pozitif olur .
hiç şüphesiz topik bu haliyle harika sn aksakal. az sayıda hisse üzerinden eğitici paylaşımlar çok faydalı. öğreniyorum diyebiliyorum ilk defa. bu yüzden artık başka topiklere bile uğramıyorum. ayrıca üslup 10 numara. tüm forumdaşlara saygılar
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam umarım yanlış anlamadınız beni. Hiç sıkıcı değil az hisse olması odaklanma konusunda daha kolaylık veriyor.
Sayenizde farklı şeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Yer İmleri