Bu şirketin ana pazarda işlem görmesi gerekmiyor mu?
Piyasa değeri 149,2 milyon. Beşte biri kadar şirketler ana pazarda işlem görüyor.
Başka bir açıdan finansallarına göre pahalı duruyor ama Coventya nın yaratacağı sinerji satın alınıyor.
Ancak bugüne kadar bu yönde KAP a düşmüş bir açıklamada göremedik. Bir şeyler yapılıyorsa da gizli yapılıyor.
Küçük yatırımcının görebileceği ilk gelişme o da olursa, 12 aylık bilançoda olur.
Bakalım 6 aylıktaki 18 milyon satış, 4 milyon faaliyet karı 12 aylık bilançoda hangi rakamlara çıkacak.
Ak koyun kara koyun o zaman ortaya çıkar.
Sanırım halka açık kısmın belli bir piyasa değerinin üzerinde olması gerekiyor. Şuan halka açık 725.000 hisse var.
Evet 6 aylık bilanço 18 milyon du ancak 9 aylık gelir tablosuna göre de 29 milyon üzeri ciro ve 7.2 milyon civarı net kar vardı. Tüm bunlara göre 12 aylık ta 40 milyon üzeri ciro ve 10 milyon TL net kar görmek sürpriz olmaz.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
B gurubuna sessizce cikti.
A gurubuna cikmasi demek hissenin kredili islemlere de acilmasi demektir ki o kadar sessiz olmaz.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yaptigim hesaplamalara gore 1 Temmuz 2018 de bu hisse A gurubunda olur.
Syg,
12 aylik bilanco Coventya etkisinin tam olarak gorulecegi ilk bilanco olmasi nedeni ile cok onemlidir.
Syg,
Yer İmleri