Sayfa 66/274 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 2186 madde; 521 - 528 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Beklendiği gibi verdi 12 - 17 kademe aşağıya 3 -5 lot a veriyor ise sürekli aynı şekilde alın derim
    2.26 dan da gelince ne var ne yok alırsınız .
    Yani Sizin bakış açınız ile belki 2 - 3 TL den beklenmedik şekilde alırsınız .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    bu kağıdın en iyi fiyatı 2.62 TL
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8.97'yi gormus kagidi 7.50 den alinca tabi ki benim icin beklenmedik olur, insallah dediginiz rakamlara gelmez

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Pergomon da ne kadar korkak yatırımcı varmı s
    Ya arkadaş borsadan anlamıyorsun iz bir bilene sorun
    Bu pergomon bir gün gelir hayal edemiyorum iz yerlere gidebilir tabi aşağı doğrudan gelebilir bana göre aşağı olmaması gerekir.borsa korku yeri değildir ekranı kapatın bakmayın bir müddet ekra na.nokta pergomon benim aşkım
    Obicam te pergomon nokta

5.  Alıntı Originally Posted by Cemalettin57 Yazıyı Oku
    Pergomon da ne kadar korkak yatırımcı varmı s
    Bu pergomon bir gün gelir hayal edemiyorum iz yerlere gidebilir tabi aşağı doğrudan gelebilir bana göre aşağı olmaması gerekir.borsa korku yeri değildir ekranı kapatın bakmayın bir müddet ekra na.nokta pergomon benim aşkım
    Obicam te pergomon nokta
    burada yazan 3-5 kişi çoğunun maliyette 6 civarı aşağı vardır yukarı yoktur ne korkusu Cem bey hisse 6 olsun 5 olsun 4 olsun no problem istediği yere gitsin insin çıksın gitsin senelik 1 tl versinde sıkıntı yok

6.  Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    burada yazan 3-5 kişi çoğunun maliyette 6 civarı aşağı vardır yukarı yoktur ne korkusu Cem bey hisse 6 olsun 5 olsun 4 olsun no problem istediği yere gitsin insin çıksın gitsin senelik 1 tl versinde sıkıntı yok
    Dost kardeş bu üçüncü yıl pergomon dayım alırız temettuule yatarız gün gelir daha güzel yerler görürüz.slm.lar.

7. Aylık alım zamanım yaklaşıyor, teknik analiz yapabilecek bir arkadaş var mı? Grafikte nerelerdeyiz, destek-dirençlerimiz nereleri... Şimdiden teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by Cemalettin57 Yazıyı Oku
    Pergomon da ne kadar korkak yatırımcı varmı s
    Obicam te pergomon nokta
    2. Yilimdayim, demirden korksak psdtc trenine binmzedik

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 66/274 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •