bahçeli affı gibi bir şeyin mi olmuş forumda , bi kac yeni nick gördü elf gözlerim..
ahahaha
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
TWİTTER in karakteriği gereği her zaman olumlu yorumlar var. olumsuz yorum yapınca engelleniyorsun ve twitin siliniyor..Sadece ;sen bu işi biliyorsun,harikasın,senin sayende şuradan aldım kar ettim vs. yazıları var.
SOSYAL medya forumuyla, facebook, instagram ve twitter sayamadığım bir çok iletişim ağıyla bir derya deniz
güzel kullanıldığında bilgiye anında ulaşmak çok güzel insanları yanıltıcı ALGI operasyonlarıylada çok tehlikeli bizler içinden cımbızla işimize yarayanı alabiliyorsak çok güzel yoksa işimiz çok zor...
ben sürekli oyun takip eden birisi olarak şunu gördüm.. bazen yükselişin devam edeceği bariz dirençler geçildiğinde direkt devam ediyorlar, bazende direnci geip bir süre üzerinde tutarak müşteriyi topladıktan sonra alıcıları dökmek amacıile çakıp bir süre süründüp sonra yine yollarına devam ediyorlar. tabii bu arada çok kişi bu hareketlere göre yükseliş cesaretleri kırılıp ya kenardan izliyorlar yada terse oynayıp zarara giriyorlar..
Tüm dostlara iyi bayramlar,
Eskilerden gelenler var
Gözüme çarpan ABKA var KOÇ var
Hoşgeldiniz,
Şimdi globalde hisseler nasıl dipten bu kadar sekti ve daha da gidiyor mantıksız diye düşünen kardeşler var,
Fakat FED bilançoyu büyülttü en son 7 trilyon dolar sınırındaydı. Pera basmaya da devam ediyor.boýle giderse 10 trilyon dolara kadar gitmeyeceğini kim garanti eder?
Bu olaylar korona dan evvel 4 trilyon dolar gibiydi yanlış hatırlamıyosam...
Adamlar parayla virüsü boğdu be dostlar...
Yani grafikleri öyle 1929 lar ile falan kıyaslamak yanlış aşağı flamalar ile düşüş devam edecek diye inanlar var hala.
Adam 3 - 4 tane Türkıye bastı, bunla piyasayı besliyo be babacım. Adam da makinası var. baktı olmuyor biraz daha basar. Ne diyebilirsin ki?
Sonra short squeeze short squeeze, eh yani ne bekliyodun ki)
Bol kazançlar,
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri