Sayfa 66/94 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon
Arama sonucu : 749 madde; 521 - 528 arası.

Konu: TRILC - Turk İlaç ve Serum A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by balici Yazıyı Oku
    500 lotu spege verdim. bu fiyatları etmez kripto paraya girdim bist hikaye
    Hisse düşecek oluyor tak bir kap haberi patrondan. Kendine güvenen şirketin yapacağı işler değil.

2. masal
    rüya
    bitti mi yani
    yatırım tavsiyesi değildir

3. Zirveden alanlara Allah yardım etsin 🙏

4.  Alıntı Originally Posted by S&P16 Yazıyı Oku
    masal
    rüya
    bitti mi yani
    yatırım tavsiyesi değildir
    Ne rüyası vardı ki? 150 yılda yapacağı kar kadar piyasa değerine ulaşmıştı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Patron açığa satış var diye İnternet sitesinde duyuru yapmış. Suç duyurusunda bulunup kap açıklaması yapılması lazım diğer türlü, Danışıklı dövüş var gibi düşünülebilir yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by fatih2020 Yazıyı Oku
    Patron açığa satış var diye İnternet sitesinde duyuru yapmış. Suç duyurusunda bulunup kap açıklaması yapılması lazım diğer türlü, Danışıklı dövüş var gibi düşünülebilir yatırım tavsiyesi değildir.
    Dun bende paylaştım ama admin sildi. 21 tavan yapan hissenin düzeltmesi böyle oluyor. Bütün arzlarda olmuş kimisi 38.6 ya kimisi 50ye kimisi 61.8 e düzeltmiş ama mutlaka düzeltmiş. Dış güçleri suçlamanin bir anlamı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by aselsus Yazıyı Oku
    Dun bende paylaştım ama admin sildi. 21 tavan yapan hissenin düzeltmesi böyle oluyor. Bütün arzlarda olmuş kimisi 38.6 ya kimisi 50ye kimisi 61.8 e düzeltmiş ama mutlaka düzeltmiş. Dış güçleri suçlamanin bir anlamı yok.
    Suçlama diye bişey yok düzeltmeyi bende normal karşılarım ama şirket hissesinde açığa satış yasakken birileri satıyorsa şirket suç duyusu da bulunur ve tahtayı satın alarak temizler açıkçılar daha yukarıdan maliyetlenerek açığı kapatır bu olmuyorsa danışıklı dövüş olabilir dedim ytd değildir

8.  Alıntı Originally Posted by fatih2020 Yazıyı Oku
    Patron açığa satış var diye İnternet sitesinde duyuru yapmış. Suç duyurusunda bulunup kap açıklaması yapılması lazım diğer türlü, Danışıklı dövüş var gibi düşünülebilir yatırım tavsiyesi değildir.
    Halka arz fiyat tespitinde 10 TL çıkan hissesi 73 TL ye gidince hisselerini borsada işlem gören tipe dönüştüren patron mu demiş bunu?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 66/94 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •