Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Dolar için olması gereken 9-10 seviyelerinden bahsediyorlar bu da %25 kadar daha düşüş demek, biraz zor görünüyor ama olursa bizim zarar iyice artar, bunun yanında borsa da düşer herhalde iyice biteriz artık. Bugün de merkez kur yine düşük gelecek büyük ihtimal zarara devam.
    İşin enflasyon tarafı, ithalat/ihracat tarafı ne olacak? Evren Devrim Zelyut bir hafta önce çektiği videoda MB nın dolar rezevrnin -66 milyar dolar olduğunu açıkladı. Ondan önceki videoda açık -58 milyar dolardı. Doların fiyatını piyasa belirler. Bunu kaç kez gördük.

2.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    TJI, yabancı fonların yükseldiği sırada diğer fon sepetlerine göre çok hızlı yükselmişti (bir tek Mükafatın gerisinde kalmıştı). Anlaşılan içinde yüklüce yabancı bir şeyler varmış,. tüm aldığını geri vermiş.

AED dün %1 getirmişti. Yani düşüş aslında %5 gibi.
    Hocam çıktığı günden beri takip ediyorum TJI'yı.Makul düzeyde yabancı fon vardı.Yaptığı çıkışla %10'u kıyaslamak mümkün değil.FID AGRESİF BİR FON %50 hiss+VIOP dolar dolu.-11 gibi.Dün herkes pozitifti hocam Önceki günkü dolardan dolayı.İnşallah borçlu kalmamışısızdır. dünden dolayı.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TCMB her gün saat 11:00 de USD döviz alış kuru yayınlayacaktı.
    TCMB, dolar/TL kurunu bugün için alışta 12,3480, satışta 12,3702 olarak açıkladı.
    Finans açıkladığı bu kur anladığım kadarı ile yeni hesap türü için geçerli sanırım. Saat 15.30 da yine normal kapanış döviz kurunu ayrıca açıklayacak

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hamza sana bir tavsiye. İnsanların canının sıkkın olduğu bir ortamda okunmak istiyorsan mümkün olduğu kadar kısa ve düzgün ifade ile düşünceni görüşünü aktarmaya çalış.
    Bu sutlubiyik hamzaysa laftan anlamaz

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Anlik eksi 4.5 civari
    nereye kadar düşecek üstad? yani doların çıkmasını normalde istemeyiz tabi bizim ki paranın dolar karşısında değerini korumaktı, bir de sonradan alıp bu kadar zarar etmeseydik iyiydi, ama en çok da sen yazdığın zaman hisse ve döviz fonlarını satmadığıma üzülüyorum, elim gitti sonra çoğunu iptal ettim. peki bundan sonra yabancı fonlara devam edip düşüşlerde alım yapmalı mı sence?

6. Valla kime sorduysam herkes zararda ana paradan bile gitmiş viop,döviz,borsa işlemleri yapan zararda ayrıca mevduat yapan enflasyondan zarar da ne olacak bu işin sonu. Dükkanı kapatıp tatile çıkmak lazım bir süre

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yalnız değilsin. Burada hemen hemen herkes senin durumunda. En kötü şey kararsızlık. Kararını ver. Kar da etsen zarar da etsen ders çıkarmaya bak. Böyle bir zarar yazmamız bizim hatamız değildi.
    o arkadaş forumda en çok kazananlardan olabilir.Sınav çıkışı ağlaşıp duran sonuçlar açıklandığında en yüksek notu alan öğrencilere benzetiyorum ben onu.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İşin enflasyon tarafı, ithalat/ihracat tarafı ne olacak? Evren Devrim Zelyut bir hafta önce çektiği videoda MB nın dolar rezevrnin -66 milyar dolar olduğunu açıkladı. Ondan önceki videoda açık -58 milyar dolardı. Doların fiyatını piyasa belirler. Bunu kaç kez gördük.
    Ocak sonu gibi 11 lira civarında dengeleceğini söylüyorlar. O güne kadar 11 ila 14 arasında oynaklığa devam.

Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •