Sayfa 66/71 İlkİlk ... 16566465666768 ... SonSon
Arama sonucu : 563 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - SON

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Piyasada sıkıntı büyük abi, durulacağa da benzemiyor. Bu piyasada tablo yapsan ne yazar analiz yapsan ne yazar Böyle devam ederse bu işlerden vazgeçeceğim Bükemediğimiz bileği kırmaya çalışmak nafile, kuzu kuzu öpeceğiz
    1996-2025 neredeyse 30 yıldır alır,satar, takip ederim ama şu son 1.5-2 yıldır olduğu kadar keyifsiz olmadı borsa... Ülkenin şirazesi kaydı elbette her yerde olduğu gibi borsada da yansıması olacaktı ama para, yatırım ve gelecek kaybediyoruz... Bunu kim umursuyor...? Şu yazıyı yazarken bile zorlanarak yazıyorum, umut bitti, huzur bitti... Ya insanlıktan çıkıp düşünmeksizin, kayıtsız, umarsız bana ne, kimin ne hali varsa görsün diyeceksin ki diyemedik, diyemeyiz de, ya da kahır çekip mutsuzluğunla barışık halde yaşamaya devam edeceksin...

Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    1996-2025 neredeyse 30 yıldır alır,satar, takip ederim ama şu son 1.5-2 yıldır olduğu kadar keyifsiz olmadı borsa... Ülkenin şirazesi kaydı elbette her yerde olduğu gibi borsada da yansıması olacaktı ama para, yatırım ve gelecek kaybediyoruz... Bunu kim umursuyor...? Şu yazıyı yazarken bile zorlanarak yazıyorum, umut bitti, huzur bitti... Ya insanlıktan çıkıp düşünmeksizin, kayıtsız, umarsız bana ne, kimin ne hali varsa görsün diyeceksin ki diyemedik, diyemeyiz de, ya da kahır çekip mutsuzluğunla barışık halde yaşamaya devam edeceksin...
    Valla benim ve tahmin ettiğim çoğunluğun sesi olmuşsunuz, teşekkür ederim değerlendirmeleriniz için Underground Hocam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Valla benim ve tahmin ettiğim çoğunluğun sesi olmuşsunuz, teşekkür ederim değerlendirmeleriniz için Underground Hocam...
    Az emek harcamıyorsunuz işinizi yaparken ve yine buna rağmen yetinmeyip forum açıp emeklerinizi paylaşıyorsunuz... Tamamen insani vicdani yönünüzle karşılık beklemeksizin yapıyorsunuz... Asıl bu forumu takip edenler adına biz sizlere teşekkür ederiz...Kazancınız da huzurunuz da daim olsun BJK Coccinella Hocam...

Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Az emek harcamıyorsunuz işinizi yaparken ve yine buna rağmen yetinmeyip forum açıp emeklerinizi paylaşıyorsunuz... Tamamen insani vicdani yönünüzle karşılık beklemeksizin yapıyorsunuz... Asıl bu forumu takip edenler adına biz sizlere teşekkür ederiz...Kazancınız da huzurunuz da daim olsun BJK Coccinella Hocam...
    Ben teşekkür ederim hocam, saygılarımla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim . Türk varlıklarına yatırım yapmanın sonucu ; Üzüntü içindeyiz . İnşallah zor da olsa bir çözüm yolu bulunur diyelim..

6.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Bjk Coccinella hocamızın bu zorlu şartlarda dahi grafikler ve cetveller hazırlamanız takdire şayan . İnşallah ortam düzelir Türk varlıkları iyi duruma gelir...

Tolga hocamiz candir.

Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Bjk Coccinella hocamızın bu zorlu şartlarda dahi grafikler ve cetveller hazırlamanız takdire şayan . İnşallah ortam düzelir Türk varlıkları iyi duruma gelir...
    Estağfurullah abi, keşke işe yarasa. Ya da yarıyordur ben farkedemiyorumdur o da olabilir. Ama en kötü ihtimalle bir pusula gibi düşünülebilir. Piyasa kötüleşince yeşiller de azalıyor, sadece net olarak görünen bu. Sizin görmüş olduklarınız mutfağın sadece bir kısmı. Ben günlük olarak yayınlasam da tabloların ve grafiklerin en uygun periyodu bence haftalık grafikler. Günlük datalar bile yanıltıcı olabiliyorlar. O yüzden scalping yapanları tebrik ediyorum. Haftalık yetmeyenler tabi aylık da bakabilirler. Periyot büyüdükçe güvenilirlik artıyor. Ben haftalık grafiklerin gelmesini yani cuma günlerini iple çekiyorum zaten ama ele gelen bir şey yok...

Sayfa 66/71 İlkİlk ... 16566465666768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •