Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    2010’da aylık ~180 dolar ödüyormuş

Şuanda 146 dolar ödüyor.

TL BİR İLLÜZYONDUR !
    Keramet biz de diyerek, dolar gaymenin fiyatını bedava belirlediler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    en son indirimsiz 4200 dü indirimli de 3900 falandır kabaca yüzde 50 koysan 6500 e yaklaşıyor ben olamadım emekli ama allahtan pirim günümü doldurdum Allah yardım etsin ödeyecek olanlara
    https://twitter.com/i/status/1740047381465624606

Her yıl artan 1 milyon nüfus, yaşam ömründeki artış ve EYT lilerle küçülen pasta, asgari ücretle korelasyon şeklinde güzel anlatılmış.

Seçimlerde kendilerine en çok destek veren emekliler AKP den önce emekli rahat yaşıyormuş.

Tabii buzdolabı, traktörleri olmayınca masrafları daha az olabilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Platin muhtelemen en hızlı yükselen olacak. Güney Afrikadaki madenlerde çok yüksek oranda grev var. Arz iyice azaldı. Platin de şahlanabilir gibi. Ama spekülatif bir ürün. Herşey mümkün. Dikkatle izliyoruz.

IMPALA PLATINUM STRIKE | FEARS FOR MINERS ON SECOND DAY OF UNDERGROUND PROTEST

https://www.enca.com/top-stories/imp...ground-protest

Gidiyeahhh.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu zibidi bir boktan çakmaz, gelmiş yok altınmış yok enflasyonmuş ahkam kesiyor.

1980 Yılında 2.400 doları aşan altın 2000 yılında neden 400 dolara düşmüş, 1980 yılında doların değeri bugünkünden çok çok daha yüksekti, onu da bilmez bu abdesthane müdürü.

Bir boktan anlamaz demiştin, adama lafını yedirirler böyle.

5. Kızıldeniz'de gerginlik tırmanıyor: Ticari gemiye roket saldırısı.

Yemen’deki Husiler, Kızıldeniz’de bir ticari gemiyi roketlerle hedef aldıklarını, İsrail’e ait askeri noktalara da insansız hava aracıyla saldırı düzenlediklerini duyurdu.

https://www.ntv.com.tr/dunya/kizilde...8kmCKelwO29XKg

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://twitter.com/i/status/1740047381465624606

Her yıl artan 1 milyon nüfus, yaşam ömründeki artış ve EYT lilerle küçülen pasta, asgari ücretle korelasyon şeklinde güzel anlatılmış.

Seçimlerde kendilerine en çok destek veren emekliler AKP den önce emekli rahat yaşıyormuş.

Tabii buzdolabı, traktörleri olmayınca masrafları daha az olabilir.
    Benim bir yakınım 90 ların ortalarında devletten emekli olunca 200m2 Ankara da ev almıştıççŞimdi aynı şartlarda emekli olan ikrami ile bir sıfır araba alsında görelim a.q...Bu millete diken lazım..O şimdi AKP nin bir numaralı destekçisi ...Hayat işte böyle...

Bu gün birisi ile konuşuyordum , ya adammı vardı da biz oy vermedik diyordu ama diğer taraftan evi nasıl geçindireceğiz a.q...

Tam hipnotize olmuş bir toplum var...Benim si...değil a.q....Bende dikenleri alkışlıyorum....

7. Şenol Babuşcu
    @senolbabuscu
    Habertürk yazarı Rahim Ak:
    "Edindiğimiz bilgilere göre konutlar için düşünülen düzenlemede vatandaş ilk evini satın alırken harç yüzde 4 olacak.
    İkinci evi almaya çalıştığınızda bu tutar muhtemelen bir kat artacak. Üçüncü, dördüncü belki daha fazla evi almaya çalıştığınızda belki bir kaç kat daha artacak.
    Bakalım lobi gücünün fazla olduğunu bildiğimiz inşaat müteahhitlerine rağmen bu düzenleme yapılabilecek mi?"

Habere yapılan yorumlardan....

Ev sahibi olmazsa kiracı diye bir şey olmaz.
    Birileri ev alabilecek ki kiracı olsun. Bu iş kiraları patlatır. Asıl düzenleme kiracılar ev alacak duruma getirmekle olur

Parası olan konuta yatırım yapmazsa , konut arzı nasıl artacak ve beklenen kira bedeli düşecek. Orta gelir gurubu tasarrufunu bu ülkede konut alarak değerlendiriyordu buda konut arzını arttırıyor ve kiralar makul seviyede kalabiliyordu. Bu düzenleme kira bedellerine artırır.

Maalesef gerçek şu ki konut yatırımları ilk evini alan insanların paralarıyla yapılmıyor. Tr gerçeklerinden uzak bir önerme. Yeni ev yapılmaması ve satilmamasina sebep olabilir bu düzenleme. Bu da dolaylı yoldan barınma problemini artırır.

Emlakçılar da komisyon alıyor,
    Bu durumda ödenen haraç %10 a yaklaşacak

Insanlar ev almazsa; inşaat sektörü krize girer, işsizlik patlar, kiracılar boş ev bulamaz ve kiralar patlar, yeni ev arzı düşer ve ev fiyatları patlar. Bence uygun bu düzenlemeyi yapsınlar sonuçlarını birlikte yaşayalım.

Bunların dünyadan haberi yok. Ev alanlar olmasa kiraya ev bulmak mümkün değildir. Akılı ekonomist serbest piyasayı çalıştırıp kira zammını serbest bırakıp kira gelirindeki vergiyi makul düzeye indirip. Her kesden vergiyi toplamalı.

Kiralik ilan sayisinin 10 kati satilik ilani var. Zalim ev sahipleri fahis fiyatlarla kiraya vermek yerine satiyor, satmaya calisiyor. Kiralik daire sikintisi yeni basliyor. Kiralik daire bulunursa kiralanacak. Artik yeni ev alip fahis fiyatla kiraya verecek zalim ev sahibi yok
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Syn virtue ; orta sınıfın yok olması için bu düzenleme geliyor...Bundan sonraki süreç evlerin gyo şirketleri aracılığı ile orta sınıftan toplayarak kira işini bunlara devredecekler...Bu yazımızda burada kalsın...

Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •