Sayfa 66/998 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 521 - 528 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Kahpece pusu kurarak gencecik bir adami oldür, sonra Türkiye üzerine kirli oyunlar iyice azgınlaşmış durumdadır diye aciklama getir.

Bir cinayet sebekesinin, bir katiller surusunun bu kadar yuzsuz olanina ilk kez rastladim.

2. CHP Gençlik Kolları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşımda, MHP li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter in CHP Genel Başkanı Özgür Özel e yönelik hakaret ve tehditlerine sert bir yanıt verdi.

Paylaşımda,Kendini kurt zanneden çakallara,

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün koltuğunda oturan Genel Başkanımız Özgür Özel, Türkiye nin 1. partisinin genel başkanı ve milyonların iradesidir.

Kanlı ellerinizle bastığınız klavye tuşlarının verdiği komik özgüvene hodri meydan! ifadelerine yer verildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Erken secim karari alacak ve sandigi getirecek kisi Ozgur OZEL olsa, dukkan senin, ama degil.
    130 Bile olmayan milletvekiliyle sandığı değil sanduka bile gelmez, Bohçacı bile getiremez sandığı.

Ancak sinir harbi ile mecliste kararname iptali ile bir şeyler yapabilir Bohçacı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Çin Ticaret Bakanlığı:
    - Türkiye'ye ayrımcı tarifeleri kaldırma çağrısı yapıyoruz
    - Türkiye'nin elektrikli otomobil tarifesine dair aldığı karara şiddetle karşıyız
    - Firmalarımızın haklarını savunmak için gerekeni yapacağız-BN/Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Shell, bugün bana kurşunsuz benzin vermedi.
    Yok dedi.
    Zam falan mı gelecek de ondan mı vermediler?
    Şikayet formu oluşturdum ve dönüş istedim.
    Bakalım ne diyecekler?

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Bunlarla bu milletin aclik sorunu filan bitmez.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Açlıktan kastınız ne Etiyopya, Sudan açlığı derseniz o yok, Kanada tokluğu derseniz o da yok, belki yetersiz hayvansal protein açlığı olabilir.

Yoksa yılda 45 milyar ekmekle, kimse aç kalmaz.
    abi geçen adamın biri anlatıyor üst komşumuz bayan geceleri "aşkım doymuyorum" diye bağırıyor

bu millet nasıl bu hallere düştü diye bir düşünmek lazım. Açlık çok zor bişey.

Sn Batman koooşşşş

Paramızla bile pompalamıyorlar.

Benzin Benzin

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    MKK'da kayitli yatirim hesabi olanlari nasil ogrenirim, soru bu.

Yalniz Cihangir buralarda, yatirim hesaplarina da koyim der diye cekinerek soruyorum..
    https://x.com/yazg_l481/status/18010...ppIavMEAw&s=08

tınaz abi bu matkaplar hep konyadan mı çıkıyor yaşlıyım diyo ama iş bitmemiş

hilti mübarek, darbeli matkap.

Sayfa 66/998 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •