Originally Posted by 
Mathias

Hakim değilim. Estafurullah. Sadece bende haziran gibi hesap açıp oynamaya başladım. Arkadaşla falan konuşuyoruz. Şunu sorduk. Grafik minare ABD borsalarında. Bizler girmişiz burada hisse alıyoruz satıyoruz. DOW 15.000 20.000 25.000 almamışız. 45.000 den ne alalım diye bakıyoruz. Bu işte bir gariplik yok mu dedi eleman. Yani. Sonra baktım pıtırak gibi yabancı yatırım kanalları açılmaya başlamış herkes DOW nasdaq maşallah . Misal sen 32 den INTEL almışsın 32 yi en son 2024 temmuz da görmüş bi haber bişi bi bilanço (herhalde) haşır 19 a kadar bir kaç günde düşmüş. Yani orada işler çok sert ve bizdeki gibi işlemiyor piyasalar. Çok iyi ING bilmek çok iyi takip etmek lazım.  Misal google ın chrome yüzünden mahkemesi varmış Baktım sürünüyo google  ALPHABET diye geçiyo. Mahkeme google dan yana karar verdi diye 12+ gapli açtı. Biliyor muydu takip ediyor muydun haberin var mıydı. Mesela. 5 dk lık TA yada 1 saat 4 saat likler güzel çalışıyor falan . SMCI takip ediyordum güzel de kazandım. 43 lerden 62 lere gelirden aldık sattık aldık sattık 19 dolar gidişin 14 dolarını falan yakaladım. Bilanço açıklayacak ben çekindim çıktım. Haşırt bir açıkladı  47 oldu sn ler içinde afterhours da.
Hala da 43 44 lerde.
Yani demem o ki bu iş çok yayıldı Herkes şimdi oralardan hisse alma derdinde. Aklıma 2021 bitcoin çılgınlığı geldi.

32 den almadım 22 maliyet ilk 32 yapıcam sonra 52 bunlar benim teknik bantlarım.
ABD yıkılırsa 52 çöp olur ama grafımızı çizdik kenarda bekliyoruz
ABD borsalarında %7-8 bir düzelme olsa iyi olur sonra yukarı devam

BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Yer İmleri