Sayfa 66/166 İlkİlk ... 1656646566676876116 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 521 - 528 arası.

Konu: MAVI - Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş.

1. Günlük pasta lütfen
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Günlük pasta lütfen
    Attigim caplarin ust kismida var pasta.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Attigim caplarin ust kismida var pasta.

Attığın cap nedir?

Şöyle güzel bir renkli pasta paylaşsan harika olur.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. sn fuat son 1 haftalık takasta t2 de doçenin elinde kalan nedir yazabilirmisin?rica etsem

6.  Alıntı Originally Posted by ER_AY Yazıyı Oku
    sn fuat son 1 haftalık takasta t2 de doçenin elinde kalan nedir yazabilirmisin?rica etsem
    Ben nereden bileyim
    Ben pasta isteyen adamım.

7.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Ben nereden bileyim
    Ben pasta isteyen adamım.
    anladım.akşama borsatılkısını bekleyelım o zaman.o ince ince bilgi veriyor.

8. 5882000 var an itibariyle docede

Sayfa 66/166 İlkİlk ... 1656646566676876116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •