Sayfa 66/808 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 521 - 528 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Borsa elbet sabır işidir.Ama acaba yalnızca aldığın senedin çıkmasını sabırla beklemek mi?
    Yoksa senet düştü mü ucuz diye atlamadan sabırla bekleyip nereden alacağını iyice hesap etmek mi?
    Borsada 3-5 yıl senet alıp satan kardeşim çoğu kez borsayı kavradığını zannedebilir.Şahsen 25 yıldır borsada her dakika olan ve iktisatçı olan şahsım hala dünyanın hatasını yapabiliyorum.Bazen tam anlamıyla "sazan" olabiliyorum.
    Bizim gibi küçük yatırımcılar aslında her an senette olmamalı.Bizler şayet para kazanacaksak borsa geberdiği zaman geleceğiz.Şöyle ayağımızla geberip gebermediğine emin olmak için dürteceğiz.Emin olduktan sonra senedi iyice inceleyerek alacağız.
    Aksi halde dikkat edin her senet alışımızda senet mutlaka geri gidiyor.Ve bizler her zaman sitemle speke küfrediyoruz.İşte bunu kırmanın yolu alırken sabırlı olmaktır.
    eh hemen hemen zaman aynı .. 26 sene ve her saniyesi...

Bence , patronun cebinden para aşırmak gibi bir hevese kapılınmaz ise, fiyatın ve zamanın pek önemi yok..

Bu piyasada, "MAL SAHiBi MÜLK SAHiBi HANi BUNUN iLK SAHiBi " ne , yanlış yapılmamalı.. Anında ezer...

Biz bizeysek , kumarcının kumarcıya meselesi..,

2. vay anasını teb de kim varsa iyice maldan tiksinmiş yılbaşından buyana 573 bin lotu sattı tebdeki butun mal onunsa kaldı 400 civarı daha sat bakalım

3.  Alıntı Originally Posted by MURSEL Yazıyı Oku
    Uzuun vadeli biriktirme hissesi olarak kendime BUCİM'i sectim, umarım doğru yapmisimdir...
     Alıntı Originally Posted by MURSEL Yazıyı Oku
    1.000 adetlik ilk parti alimimi yaptim, her ay duzenli olarak bu miktar kadar alicam,Tarmana selam...
    2.parti 1.000 adetlik Nisan ayı alımıda yapılmıştır, Tarmana selam

4. Hayırlısı olsun.
    .50 olsa da bizde alsak. sıradayız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Piyasa birde eksi olsa nereye kadar düşecek. Sat sat bitiremediler.

SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ne borsanın ne de Bucim'in henüz gebermediğini görüyorum.Baksanız ya;Bucim hala hareket ediyor.Hala düşüyor.Yani hasta ama canlı.

7.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Ne borsanın ne de Bucim'in henüz gebermediğini görüyorum.Baksanız ya;Bucim hala hareket ediyor.Hala düşüyor.Yani hasta ama canlı.
    Oturup beklemek lazım küçük balıklar 🤣🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Olumlu konuştukça patron veya tahta sorumlusu yaptıkları adam veriyor.. motivasyon bozmak amaçlı yaptığı baskı çok bariz..
    Allah mahçup etmesin inşallah yatırımlarımızdan ötürü bizleri..

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 66/808 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •