Sayfa 660/775 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: VESTL - Vestel

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Vesteli incelediğinde, herşey umut verici. Ancak vestel de 20 yıl önce müdür olarak çalışmış birini dinlemiştim. ve gene yakınlarda bir vestel çalışanını dinledim. İnsan kaynakları politikası hiç degişmemiş. Ben vestelin insan kaynakları politikasını şöyle özetleyebilirim.

İneklere yem vermeden sürekle sopayala döverek sütünü sagmaya çalışan bir ik poitikası. Adamlar Bu kafayla ne kurumsallaşabilir ne de teknolojide öyle öncü olabilir. Kendi çalışanını sürekli sopayla döverek çalıştıran bir kafa bana sana zırnık koklatmamak için elinden geleni yapacagından hiç şüphem yok.
    İşimiz zor o zaman hocam ((

Zorlu enerjiyi Vestel fonluyor yani zorlu enerji Vesteli faizsiz banka gibi kullanıyor o yüzden zorlu enerjiden kurtulursa Vestel uçar demek istedim cinali hocam

Bu hafta garantiden iş yatırıma 10 milyon lot virman olmuş ???

Vestel zorluyu fonlayabilir bunun bir sakıncası yok.
    Bunu faizle yapar başka türlü yapamaz.
    Borsada uzun düşünen herzaman kazanır.
    Ben bu hissenin 0.64 kuruş olduğunu gördüm
    2008 krizinde
    O tarihte alanın su anda elinde var ise bir hesaplayin lütfen.
    0.64 kuruştan sonra bedelsiz ve nakitler bu fiyata dahil değildir.
    Vestelin elinde yüzde 50 sine sahip olduğu maden şirketi elektrikli araç bataryası için ne kadar önemli olduğu malumdur.
    Vestel TEOG ortağı aynı zamanda oda malum
    Bazıları Çinliler ile batarya işinin yattigini bilmiyor olabilir bu işten vazgeçildi isteyen şirketten teyit ettirebilir.
    Vestel şu anda temel olarak vesbeden daha ucuz ama vesbe borsada daha çok rağbet edilen bir hisse sığ vede düzenli temettü veriyor.
    Vesbenin yüzde 82 si vestelin olduğuna göre vesbe Vestel için önemlidir.
    Vestel yüksek nakit verdi malum
    Vesbe de hersene temettü veriyor.
    Vestel için bedelli yapacak düşüncesi bence biraz hayal gibi.
    Zorlu enerji yapıyor genelde.
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar

Yani cinali hocam Vestel zorlu enerjiye verdiği bu borçları faizi ile geri alacak bide bu sene gene temettü verecek Vestel değil mi

7. Vestelsin togg ile ilgisi nedir arkadaşlar togg un batarya işini kim yapıyor vestel ile bir alakası varmı bu batarya işinin

Alıntı Originally Posted by Karatahir Yazıyı Oku
    Vestelsin togg ile ilgisi nedir arkadaşlar togg un batarya işini kim yapıyor vestel ile bir alakası varmı bu batarya işinin
    Togg
    Yüzde 23 payı var.
    Batarya yapımında kullanılan madene ait şirkette yüzde 50 ortaklığı var.
    Yy.tv.degildir
    Sagliklar

Sayfa 660/775 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •