Tarzı var. İki kademeyi küt diye alıyor, sonra kendi malına verip aşağıda mal bekliyor, mal geldikçe de bu şekilde sürüyor trade etmeye filan gelmez. Satarken de çok acımasız. Islemleri robotsa bile robot olduğunu pek belli etmiyor demek ki çok iyi kodlanmış veya elle yapıyor beğendim...
Trade edeceğim bir tahta olduğundan değil de, izlerken insan etkileniyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lokomotif başladı çalışmaya.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Abi o degil de 20 altında 20 bin lot nuhcm verdik keriz gibi iyi miseni tebrik ederim ben de sağlam eşeklik var yakalamışsın güzelim kağıdı baktın satılmıyor satma demi dursun
hahahaha. 10 bini dursaydı bari çorba parası çıkardı.
Bunda da bugün mal verdim (26 ve 32 den ) gerçekten bende iş yok eski formunda değilim neyse allahtan az verdim yarın daha aşağıdan koymaya çalışırım...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*yatırım finansman, ykb için hedef fiyatını 2,6 tl'den 3,1 tl'ye, tavsiyesini 'endeks üstü getiri'ye yükseltti
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Yabancı iyi gelecek bilançoyu fiyatlıyor olmalı takasta alım tarafında endexin bu fiyatlarıda göz ucuyla insanı korkutmuyor değil hani
Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri