RTE geçmişte mühürsuz oylar ile atı alan Üsküdari geçti söylemleri ile kazandı. Seçimi bileğinin hakkıyla kazanan biri atı alan Üsküdari geçti der mi. Bence gerçek anketler en az %10 aşağısında akp MHP HDP ti toplasan %40 etmez.
RTE geçmişte mühürsuz oylar ile atı alan Üsküdari geçti söylemleri ile kazandı. Seçimi bileğinin hakkıyla kazanan biri atı alan Üsküdari geçti der mi. Bence gerçek anketler en az %10 aşağısında akp MHP HDP ti toplasan %40 etmez.
dolar tarafında sıkılaşma devam ediyor.
dikkat etmek lazım, her an yukarı yönlü bir hareket izleyebiliriz
kontrollü bir yükseliş
Erdoğan: (Türk-İş'in 9000 tl talebi) Herkesin her söylediği ile adım atamayız, bizim sırtımızda küfe var, bunların hepsini düşüneceğiz, eğitimden sağlığa bütün altyapıları düşüneceğiz-TRT Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
dolar bazında nerdeyse %200 seviyesinde para kazandı herkes
emlak, taşıt ve borsa olmak üzere
ülkede şu anda bütün enstrümanlar balon olmuş durumda. emlak ve borsa başta olmak üzere
emlakta yurtdışı satışlar nerdeyse tamamen durdu
piyasa oyuncuları aptal değil ! en ucuz enstrümanı hemen keşfedeceklerdir
inşallah hükümet aptal değildir bu enstrümanı onlara ucuzdan verme gafletinde bulunmaz
yok mu hükümet içinde bir aklı selim ???!
Ben sanmiyorum.
Yoksa, bu kadar gercekler ve rakamlar ortadayken, hangi kafa farkli bir algi yaratmayi secim stratejisi yapar.
Sokak roportajinda yasli biri konusuyor, Almanya'nin durumu cok kotu, isinacak gaz yok, odunu komuru buradan gidiyor.
Almanya'yi ruyasinda bile gormemis biri.
Adam yalan konusmuyor, inandiklarini soyluyor.
Asil yalancinin kim oldugunu biz biliyoruz ama bu adam bilmiyor.
Yer İmleri