hangi başlıkta bulamadım
hangi başlıkta bulamadım
yahu benim arkadasta 1.70 den dolar var..bu ulkede dolarin ister 5 yilligina bak ister 10 yilligina istersen 30 yilligina..periyodik araliklarla ulke sikintiya girer cunku uretmeden tuketmeye alisan bi toplum ve degisik bi genclik geliyor, 3.98 den 3.82 ye geldi diye dustu falan nedir bu karalar baglamalar, yok gezegenlerden medet ummalar, skmsonik burclara bakmalar falan..
paran oldugu surece her buldugun yerden al, hepsi bu..2018 de global bi kriz bekliyorum nsa da dolara bulasmam ben ama oyle gerekti..
uzun vadede dolar/euro/sterlin kaybettirmez, istersen 3.98 tepeden al, al satcilik ile uzun vadeciligi cok karsilastirdim ben , acik ara uv ci kazaniyor, ister doviz ister borsa..
ytd
bakma bosu bosuna, bu bi eleman vardi burda; happy nickli..su basligin sahibini kendisi sana bi vatandasla gecen birbirine girdiler buna sillik dedi , yeni nick almis gelmis simdi..1 yil aralikli ikili tepe olusmus muhabbeti var , ikili tepe icin 3.98 i gecip 4.10 falan yapacak ki veya 3.96 ya tekrar bi yuruyup asagi kiracak o zaman ikili tepe olur; 1 yil aralikli ikili tepe mi olur,grafik bunu anlatiyor..
masal yani..!
ytd
ben bi kac farkli yonden grafigi degerlendireyim..
3.98 tepesinden geri cekilis yapti neresi orasi.? 3.82
.ilk dip noktasi diye bakalim buraya.
3.82 den tekrar bi 3.90 yapti faiz haberi sonrasi..!!
sonra tekrar geri cekildi ve 3.82 su an..
ikinci dibini ariyor ; ikili dip olusumu varsa peki..!
grafige nerden ve nasil baktigina bagli..
ikili dip yapiyorsa grafikte..
ytd
Mankene önünde yağan yağmur iyi yorumlanmaz çok kötü haber çıkacak demektlr yağmur şiddetli ise ceza boyutu yüksek yorumlanır birde yağmur suyu mahkeme salonuna aktı ise bu şu demek bir kaç banka ceza alacak şeklinde yorumlanabilir bu işe küçükken fal ile başlamıştım artık 10-14 şiddetinde deprem ve tusinamilere bakıyorum uzmanlık alanım bu 26 aralık 2004 de 9.1 şiddetinde Tayland’ın açığında olan depremi 72 saat önce tespit etmiştim gezegen konumlarından orda şu oldu ilk dalga çok hafif sahile vurdu millet önemsemedi sonra 5 dakika sonra çok büyük 10 metre boyunda dalgalar kıyıya vurdu 10,000 kişi o an sular altında kaldı öldü ilk dalgayı önemsemiş olsalar çoğu kurtulurdu![]()
uçan buraya geliyo
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri