Sayfa 661/981 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by hunter77 Yazıyı Oku
    Anlasilacagini sanmiyorum bizim siyasilerin son konusmalarindan belli fakat agir bir yaptirim olmayacak gibi doguya döndürmezler bizi ne abd ne avrupa izin verir karadeniz akdeniz kurecik suriye iran ambargosu incirlik vesaire cok yerde kaybederler yeterki ruslar buraya bi ayak bassin amerikada blöf yapiyor.
    yaw tamam da ne değişecek? yine geri kalmış bir ülke olarak devamn edeceksin.Teknolojin yeterli değil,ekonomin bozuk,eğitim sistemin berbat..Ne değişecek? Ha abd, ha ab, ha rusya...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Blofcunun hazin sonu. The miserable end of the bluffer
    Adam burda elindeki kozu oynamasa Saudi katar Dubai Bahreyn her yerde karizmasi gider
    Viop24 de DELİ lakaplı biri var
    Onun makinalara parametreleri ko. Çalıştır. Sonucu 1 e 10 blof değil lehine çıkarır. Esas blof u biz çektik şimdi o bunu gorucek.

3. Bu hristiyan banka fonu sahipleri zarar gormesin diye icerden kesin bilgi veriliyor bunlara abdden hristiyan sermayesi zarar gorsun istemezler artik fiyattan belli olacak hersey gerisi faso fiso...

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    yaw tamam da ne değişecek? yine geri kalmış bir ülke olarak devamn edeceksin.Teknolojin yeterli değil,ekonomin bozuk,eğitim sistemin berbat..Ne değişecek? Ha abd, ha ab, ha rusya...
    Tabiki degismeyecek sayin human o konuda hemfikiriz ben abd ile anlasma konusunda fikrimi beyan ettim eninde sonunda ulke ekonomik kaosa gidicek 2 yil gibi tahmini cok belli gidisattan bu ekonomiyi bunlarin yonetmesi imkansiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by hunter77 Yazıyı Oku
    Tabiki degismeyecek sayin human o konuda hemfikiriz ben abd ile anlasma konusunda fikrimi beyan ettim eninde sonunda ulke ekonomik kaosa gidicek 2 yil gibi tahmini cok belli gidisattan bu ekonomiyi bunlarin yonetmesi imkansiz
    Aynen öyle.o yüzden bu hareketleri pek umursamıyorum.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Daha önce de yazmıştım S400 ,uçak düşürme ve karlov suikasti'nin faturasıdır bence.Bu durumda ABD'yi en çok tedirgin eden durum Rusya'nin başka ülkelere de silah satışını artırmasıdır.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

7.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım S400 ,uçak düşürme ve karlov suikasti'nin faturasıdır bence.Bu durumda ABD'yi en çok tedirgin eden durum Rusya'nin başka ülkelere de silah satışını artırmasıdır.
    Artırır tabi ya s400 mükemmel sistem
    En iyi reklam da Coni ler çok aglayinca burda oldu ama ha
    Yav şimdi 50bin tl var bi mersedes bi de tüplü Şahin aynı paraya 2 araba kim Şahin e bakar. Yani abd nin elinde patroyit varkene herkez mersedes alır da.
    Bu bizim ekonomiye nası etkir. Kafa kurcaliyan ora.
    Özellikle bugün Hulusi Akar bey mesaj verdi ya patroyitte alicaz bu mesajla abd liler gözünü yumcaktiysada açmıştır daha. Dalga gecildiklerini dusunmuslerdir. Maytap geçmek için dendiyse o kesin amaca ulasmistir

8. https://www.c-span.org/video/?462585...tment-briefing

Bakarız 4 dakika sonra başlarlar mı..

Sayfa 661/981 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •