turizm canlansın diye yakında
bilim kurulundan deniz suyunun coronaya iyi geldiği
diyanet işlerinden de deniz suyuyla alınacak abdestin bir yıl geçerli olduğuna ait fetva çıkartırlar
turizm canlansın diye yakında
bilim kurulundan deniz suyunun coronaya iyi geldiği
diyanet işlerinden de deniz suyuyla alınacak abdestin bir yıl geçerli olduğuna ait fetva çıkartırlar
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bakın göreceksiniz bu turizmi açsınlar ellerine yüzlerine bulaşacak.Tamam yazın hastalık azalıyor.Bizde baya iyi gittik.Ama bu hastalık öyle lanet bir hastalık ki havadan bulaşıyor,tamamen normal gözüken biri de taşıyıcı olabiliyor,tedavisi yok,bilinmeyen nedenlerle bazı hastalarda çok hızlı bir şekilde ölümcül olabiliyor.Yani ekonomi tamam batık onu anlıyoruz da bu şekilde düzelecek bir ekonomi olamaz ki.Bir kere mecbursun eskiden 10 kişiye verdiğin hizmeti 3 kişiye vereceksin e aradaki 7 kişilik parayı o 3 kişiden nasıl çıkaracaksın.Yok biz gene bildiğimizi okuruz dersen de o iş elde patlar.Neyse karar verilmiş turizme start verilecek.Göreceğiz bakalım nasıl olacak.
Halamın eşi de rahmetli hekimdi, oğlu ve kızını sırasıylan Saint Benoit ve Notre Dame Sionda okuttu Tavşanlı da baska örneği yok, o yıllarda.
Kısa keseyim 56 yaşında vefat ettiğinde, her ikisine de ne lazımsa yapabilmişti yazlık ev daire otomobil v.s. yetim ve ailesi fakir olmasına rağmen.
Şimdi Türkiye değişti, saygınlıkta buna paralel düştü, hekimlik artık eskisi gibi değil.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ahanda, bizim bunağın bilmediği bir tıb kaldıydı, ona da el attı!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Kendisi burada yok isim vermeyeyim, o bir türlü anlayamıyor bu bunağında bilmediği nane yok, bu cinsleri arasanız da bulamazsınız, kıymetlerini bilelim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri