Sayfa 661/1004 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. diğer özelleri de alın yahu, ne bitmez ordinoymuş şu garandaki...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Yatırım şirketi Vanguard, Kovid-19 aşılarını yaptıran çalışanlarına 1000'er dolar ödeyecek

beleşe yaptırdık iyi mi....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    SHORTCU VE LONGCULARA bugun sunulacak rakamlar seans sonuna kadar....ya..151.450......yada.....153.400....baka lım nereye yakınsayacak
    longvular sevındı....gunluk barı yakaladı.....yataya sarmasını beklıyorum 400p ıcınde....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    longvular sevındı....gunluk barı yakaladı.....yataya sarmasını beklıyorum 400p ıcınde....
    yetmez ama evet lambert dayu....1540 + olsa daha eyu olmazmı??

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün bugun için düşüncem yoncaya 9.20-25 yaptırıp kar satışlarına girileceği onu dinlendirip , sanayi tahtalarına başta eregl olarak düşünmüştüm endeksi fazla talan etmeden , bugun oyun tuprs ve otomotiv üzerinden dönüyor.Bu yüzden düzeneğe çok hakimler ,
    kuzu da kontrollü borsa da oyun oynamam diyor işte kontrollü borsayada kalıcı para değil treda amaçlı argoritmik vur kaçlar gelip çıkıyor en azından benim takip ettiğim ve oyun oynadığım tahtalarda bu mevcut.
    Ünlü sabah satışta olunca sattık yoncaları 9.02-03 den seneryomuzu bugun uygulatmadıama grafı uyguluyor .
    sabah 225.000 spotta mal sattık , 9.13 den 60.000 yerine koyduk ünlü alışa dönünce onlar bizden her zaman 1 adım önde düzenek ellerinde çok iyi maliyetle bile beni attılar dün akşamki faiz muhabbetinden az lotla yine bindik.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Buda dolar bazlı yonca bakışım , tahta dolar bazlı ve tl bazlıda bakıldığında katalizör gerekli benim oyunumda dolares .
    Dolar bazlı graf çalışırsa oradaki hedef 1.10 lar şuanki kurla 9.25 denk geliyor.
    3 gün önce attığımız bu grafı çiziyor

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    diğer özelleri de alın yahu, ne bitmez ordinoymuş şu garandaki...
    Boynuzluda cortcu bekleniyor, diğer özelleri bilemiyorum. Mazut yoksa gaza basmam dio palası.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bir ellerinde borsa bir ellerinde dolar diye boşuna demiyoruz .
    ikisi ile makinalarla nasıl oynuyorlar.
    Sabah biraz oyuna uyandım yalnız malı çıkmıştık.
    Şuanda yonca da şort pozisyonu oluncada yukarı sürüyor oda bir etken olabilir , aynı el dolara basıyor bana göre

Sayfa 661/1004 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •