Sayfa 661/723 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711 ... SonSon
Arama sonucu : 5781 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Bugun benim teyyare ile endeksin hareketi ayarlanıyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bulaşma şuna ya bulut dostum. deli gördün mü çalıyı dolaş geç ya
    Dostum benim bulaştığım yok akşam 2 duble içip açmış burayı sallıyor bana sinkaflı kelime kullanmış bende gelip cevap verdim sonra benden sonra güneysu gelmiş neler yazmış forumdan atıcaksın diyor neden onun mal aldığına inanmadığımız içinnormal kafayala açıp 2 ay önce yazdıklarına baksa kendiside inanmaz herkes işine baksın diyorsun gelip aynı hikayeleri burada anlatıyor aç topiğini yaz dur onuda yapamadı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Dün borsa çok iyi tl çok iyi dediler millet huylandı hemen...

çözmüşler şifreyi eskiden yiyordu halk bunları...
    Yemin ederim dedim ki yarın cakacaklar kesin ... ne derse tersi olur ekonomide

Ben kapandıktan sonra duydum yoksa mali boşaltmıştim

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dostum benim bulaştığım yok akşam 2 duble içip açmış burayı sallıyor bana sinkaflı kelime kullanmış bende gelip cevap verdim sonra benden sonra güneysu gelmiş neler yazmış forumdan atıcaksın diyor neden onun mal aldığına inanmadığımız içinnormal kafayala açıp 2 ay önce yazdıklarına baksa kendiside inanmaz herkes işine baksın diyorsun gelip aynı hikayeleri burada anlatıyor aç topiğini yaz dur onuda yapamadı
    Ya suçlu benim sanırım 9000 endeks de 7200 7500 bekleyenler kuzu ve karaduman nerede kimsecikler de kalmamış falan dediğim için geldi sanırım
    Döviz mevduatta stopaj 15 e inecekmiş ama. En azından bu iyi haber.

5. aselsn 187 tepe deyip vedalaştığımızda thy al dedik 300-305 lerde şimdi ana makina o gözüküyor 308 maliyetle taşıyorum bende bakalım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. thy özelden sorulan bir tahta indikatörler biraz şişmiş durumda tl bazlı bir önceki zirvenin üzerinde dolar bazlı 8.46-8.55 bölgesi mevcut buralardan düzeltmeler olabilir mi onu takip edicez bu bölge kanal üst bölgesi geçerse yeni hedef bölgelerini yazarım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    aselsn 187 tepe deyip vedalaştığımızda thy al dedik 300-305 lerde şimdi ana makina o gözüküyor 308 maliyetle taşıyorum bende bakalım
    Kaat değişimini güzel yapıyorsun sindoma abi zamanlaman mikemmel, tombik kuşu erken elimden kaçırdım, elimde kaat olarak gs var o da yan yattı çamura battı, bugün kaat değişimi yabcam,
    Alsak alsak bedavaya ne alsak
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaat değişimini güzel yapıyorsun sindoma abi zamanlaman mikemmel, tombik kuşu erken elimden kaçırdım, elimde kaat olarak gs var o da yan yattı çamura battı, bugün kaat değişimi yabcam,
    Alsak alsak bedavaya ne alsak
    özeline bir tahta yazdım kendi gerekçelerimle karar senin .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 661/723 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •