Sayfa 660/732 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710 ... SonSon
Arama sonucu : 5854 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Emlak vergisi 1 kira lira vergisi 1 kira ne yahu bu heriflere mi çalışacağız. 5 li çeteye para yetiştiremiyoruz.
    Ben tarihi geçmişi diyorum. Tabo o zamanlar baya zoruna gidiyordu bu vergi. 80 bin ev 400 vedgi. Ben gerçekçiyom doğrucuyum. Burayı neden unuttur bilemiyorum.

2. Herkese hayırlı bol kazançlar. Salih sana 2 katı dilerim

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dün doalr topiğinde konuşuldu bu konu
    suadşiye diye bir semt varmış
    birisi oradan örnek verdi
    babadan bi ev kalmışsa adama adamda emekli ise emekli maaşı ile o kadar vergiyi almak haksızlık yıkılsın bu düzen türünde birşeyler dedi
    bende merak ettim sahibinden com a girdim
    suadiyede 1+1 ler 10 milyondan başlıyormuş 3+1 ler 4+1 ler ise 75 milyona kadar çıkıyormuş
    giriş kat 1+1 ler 60.000 tl kiradan başlıyor 170.000 tlye kadar gidiyor
    100.000 tl ira alan bi adamda artık 50.000 tl emlak vergisi versin
    insaf yani bu kadarda devlete girişmemek lazım
    ha adamın maaşı deki 30.000 tl başka geliri yok
    çıksın gitsin 40.000 tl lik kiralık yere 100.000 tl kira geliri alsın 50.000 de emlak vergisi ödesin
    ha öyle evi olanın maaşıda 30000 değildirde misal yani
    Ayhan dün devlete bu kadar da girismemek lazım dedin yukarıda bugün 5 li çeteye para yetiştiremiyoruz diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Ayhaaaannnnnn

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Emlak vergisi 1 kira lira vergisi 1 kira ne yahu bu heriflere mi çalışacağız. 5 li çeteye para yetiştiremiyoruz.

4. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BIZ TURKUZ.....matihas ta turk....benim canim....laz bulutta turk benim canim....

sadece sohbet....

sen.....sen baskasin.....bana o graflarinla cok sey ogrettin....SENI COK SEVIYORUM....

BU LAZ BULUTUN....yakin vade graflari beni ihya ediyor....

mathias....seviyorum onu....hircin....ozgur....benim gibi...PUST.
    sana diyorumki ağzınla iç dötünle içme bize laf atıp sinkaflı cümleler kuran sensin baştan sona okusun herkes dua et akşam içkilisin yoksa sana ağır şeyler yazarım kendini çok zeki ve uyanık sanıyorsun bir okadarda kelime oyunların var ben yemeyen tarafta olduğum için sana rahatsızlık veriyor normal itiraf edemediğini alkollüken itiraf edersin benim graflarımı takip edersin böyle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Dün borsa çok iyi tl çok iyi dediler millet huylandı hemen...

çözmüşler şifreyi eskiden yiyordu halk bunları...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Herkese hayırlı bol kazançlar. Salih sana 2 katı dilerim
    Abi dersane parasından damlayı alayım mı diye düşünüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sana diyorumki ağzınla iç dötünle içme bize laf atıp sinkaflı cümleler kuran sensin baştan sona okusun herkes dua et akşam içkilisin yoksa sana ağır şeyler yazarım kendini çok zeki ve uyanık sanıyorsun bir okadarda kelime oyunların var ben yemeyen tarafta olduğum için sana rahatsızlık veriyor normal itiraf edemediğini alkollüken itiraf edersin benim graflarımı takip edersin böyle
    bulaşma şuna ya bulut dostum. deli gördün mü çalıyı dolaş geç ya
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 660/732 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •