Sayfa 662/968 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 7744 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    2.25 den sattığını almak için speği tanımak gerek . En azından hareketlerine aşına olmak lazım .
    Ben o kadar rahat olmazdım yerinde olsam . Bu tip kişilikler tahmin edilemeyen hamleler yapar .
    2.59 dan sabah benden alip ustune tavan yapmis..neden 2.25 ten yerine koymayayim...neyse onemli degil ben duygusal bakmiyorum sistemli gidiyorum..tavanlara yakin yerde portfoyun %33 ve %25 lerini verip verdiklerimi ayni oranlarda yerine koyarim ..sorun yok..ama dedim ya ekrani suan kapattim ...225 e alis girdigimde sadece 10 binini verip digerlerini pasifte birakarak 230 ustune atip geri aliyorsa ben bana verilen msg aldim ) kiprasma ettigin kara bak ..gectigin nakite bak...elinde kalanida piyango niyetine tut ))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

bu arada gercekten sn boran a tsk ediyorum 150 de forumun demirbaslarinin 1 hedeflerine ragmen verdigi destek ve moral nedeni ile. bu kadar kisa zamanda bu anormal kazanclar cebe atildi..
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    [QUOTE=brokers;2749573]Yarın 2,34 kırılımı zorlayabilir 2,34 tarihi zirve bu fiyatların etrafında voltalite fazla olacaktır her gün tawan olacak diye bir şey yok fiyatlar yükseldikçe hacmin azalması olumlu takas takibi zorlaştı daha önceden de ifade etmiştim yeteri kadar mal toplandı ise tawan çabuk gelir sebebi az az maliyet ile çizilir tahta alamadığı kemik lot var ise 2,34 civarında sert hareketler görülebilir iş bankasının hazineye devri aslında hisse içim bir anlam ifade etmez fakat alğı ile senette zaten yapılan hazırlığı haber ile götürme çabası olarak görüyorum dediğim gibi her gün tawan olması şart değil elimde olan tutan umarım zarar etmez almak isteyen içim psikolojik üstünlüğü ele geçirmek zor bunu düşünmek lazım herkese bol kazançlar iyi geceler[/QUOTE tAMDA BÖYLE İŞTE...
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    tek sıkıntı hacim ....hacim çok yüksek kayda değer alınan satılan yok....al ver al ver...
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255

6. Güzel grafik o yukardaki çizgi çok uzak değil ama bence hemen olmaz.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tahta nasıl bir resim atsa imkanı olan

8. Aynı senaryo işliyor

ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 662/968 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •