Sayfa 662/1002 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şimdi tam ben eğlenirken olmadı ama kadim dostum EMEKDAR
    albayım şimdiden bilgi vereyim ben yarın 1600'den tekrar long olup 1620'yi beklemeyi umuyorum, sonrası haftalık kapanışa bakacağız. yatırım tavsiyesi içermez, ayrıca arkadaşlar kafanızı çok şişirdim kusura bakmayın

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şimdi tam ben eğlenirken olmadı ama kadim dostum EMEKDAR
    Anlamadım ama,
    Sürç ü lisan ettimse affola mert vede yiğit kardeşim...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3. fiyatların 1 no ile temsil ve onun dar alandaki ''elması'' ile elması tam ortadan kesen ''yataydan'' bugünlük dönüşü, haliylen bir durum göstergesi iken ilerleyende daha önceki analizlerde bahsettiğim üzere ''1 nolu üçgen içinde ısrar eden kalışlar'',

(c>1813.9,short, long) olacağından thy de yukarıdaki grafı viob' un ''1'' numarada kalışına ve hedefe doğru hareketlenişine thy grafiğindeki bahse konu beklentiyi gerçekleyebilir?

öncelik fiyatların ''1'' no üçgende kalışı ve oradan ilerleyende olacak sıkışmanın(üçgen ucuna doğru) nihayetinde fiyatları yukarı vuruşu,..

önceki analizlerde 3 ile temsil, bkz öneki garafik analizler,

ytd
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    albayım şimdiden bilgi vereyim ben yarın 1600'den tekrar long olup 1620'yi beklemeyi umuyorum, sonrası haftalık kapanışa bakacağız. yatırım tavsiyesi içermez, ayrıca arkadaşlar kafanızı çok şişirdim kusura bakmayın
    Valla şaka olsun diye albay dedin bi şey demedim ..burdakilerin ıvır zıvır yazılarına da bi şey demedim ..ne yaparsan yap ,kendin için yap ..

Ben ,sen ve senin gibilerin lafıyla iş yaptığımı sanıyorsan da ..OKU ..ÇOK OKU ..sen ve diğerleri ..
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Anlamadım ama,
    Sürç ü lisan ettimse affola mert vede yiğit kardeşim...
    Sevgiler

Hz ALİ'nin en önemli sözlerinden biri ..

İlim üstünde tek şey var ..tecrübe ..
    Hayat hoş gerisi boş

Piyasalar siz inansanız da inanmasanızda sert düşecek, belki düzeltme olur bu düşüş belki bir çöküşün başlangıcı onu bilemem... Bu düşüşte teknoloji hisseleri başı çekecek emtiaya dayalı hisselerde arkadan gelecek...

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Piyasalar siz inansanız da inanmasanızda sert düşecek, belki düzeltme olur bu düşüş belki bir çöküşün başlangıcı onu bilemem... Bu düşüşte teknoloji hisseleri başı çekecek emtiaya dayalı hisselerde arkadan gelecek...
    mutlaka düşecek, zaten short piyasa içinde long sürülüyor(bkz önceki analizler),..ama ne zaman düşecek, nereden hangi seviyeden düşecek bunu bulabilmek analizin konusunu oluşturuyor,..

zaman ve seviye,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. İst da sokağa çıkma yasağı kaça kadar ne dir son durum

Sayfa 662/1002 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz