sacro üstat IPEKE de de tam hedef sayenizde. KOZAA yı yakalar dediğinizde 2.xx larda idi. 2.6x lardan aldıklarımızı bugün postaladık. Allah senden razı olsun. büyüksün vessalam. deli rally de kazanmaya devam sayende. saygılar.![]()
sacro üstat IPEKE de de tam hedef sayenizde. KOZAA yı yakalar dediğinizde 2.xx larda idi. 2.6x lardan aldıklarımızı bugün postaladık. Allah senden razı olsun. büyüksün vessalam. deli rally de kazanmaya devam sayende. saygılar.![]()
dedğiniz IPEKE sonradan açılır KOZAA nın peşine takılır aynen çıktı hocam. sayenizde güzel bir kar bıraktı (23% kısa zamanda süperr)![]()
![]()
tek hayıflandığım ULUUN u geçen buralarda yeni KAREL olacağı söylenmeye başlandığından bugüne 30% kadar gitti onu fazla kullanamadık. buna da şükür. sağolsun tüm üstatlar![]()
![]()
birazsa ARENA eklemeye başladım heybeye. yine yeni yeniden BILIŞIM lere devam. mahşerin üç atlısı : LINK - ESCOM - ARENA![]()
mahşerin üç atlısı : LINK - ESCOM - ARENA'nın yanında da ATEKS (arsa beklentili) , PNSUT, AEFES ile devam. ayrıca fantazi olsun diye azzzcık YKGYO ve birazcık da TUKAS & KLGYO.![]()
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yatirimcisini uzun yillar surundurdu.Borc yapilandirmasi (azaltma) operasyonu tamamlanmis gibi.Yakin tarihte portfoyumde olmasi gereken hisse.Spekulasyon kagit gibi gorunsede, artik cok gerilerde kaldi.Yatirim literaturune ters o kadar kagit zirvelere giderken, bunu kacirmam.Ilk gidecegi yer orta vade 4 TL.>>>Kasim/Aralik er yada gec.
Kesinlikle YTD.
![]()
Uzun vade için Algyo düşünüyorum. Bunu biriktirmeyi düşünüyorum. Piyasa değeri emsallerine göre epey düşük. Karlılığı müthiş. Ayrıca bünyesinde arsa gibi gizli servetler barındırıyor.
Fakat çok uzun süreçte gyo sektörü nasıl olur endişeliyim. İstanbulda konut balonu, inşaaat ekonomisinin sönmesi gibi sebebler beni kaygılandırıyor.
LİDFA hakkında bilgisi ve ilgisi olan var mıdır ?
Yer İmleri