Önce adese düşüyor sonra bu inşallah bilmediğimiz bir şey yoktur y.t.d
Önce adese düşüyor sonra bu inşallah bilmediğimiz bir şey yoktur y.t.d
İzahname açıklanınca Selva gıda için biçtikleri piyasa değeri görüldüğünde, muhtemelen bu değer ittifak'ın piyasa değerinden yüksek olacaktır. O zaman algı tersine dönecektir.
izahname açıklandı. 78 milyon adet toplam hisseden 26 milyon adedini halka arz edecekler. arz fiyatını açıklamamışlar. herbir hisseyi 10 TL den satsalar, arz sırasında selvanın piyasa değeri 780 milyon olur.
şirketin özkaynakları 89 milyon TL . eğer 10 TL den arz olursa Piyasa değeri/defter değeri oranı: 10 olur. bu fiyata alıcı çıkar mı? gıda revaçta olduğundan çıkacağını düşünüyorum.
eğer 10 TL den halka arz olursa ittifakın kasasına 130 milyon TL girecek. bunun 30 milyonunu Selva gıdaya olan borçlarını kapatmakta kullanırsa, kasaya 100 milyon TL girmiş olacak.
izahnamede yazdığını göre ittifak holdinging ana hissadarı NOYA ÇELİK'in sahibi ADNAN ÇOLAK. Mecnur ÇOLAK'ın oğlu olsa gerek.
Geçen hafta Adese'nin genel kurulu vardı. katılan hissadarları incelerseniz bir sürü Godaman var. Özlem Erkan, Noya Çelik....
ve de 3-4 gündür ADESE de taban taban gidiyor.
Hem Adese de hem de ittifakta acayip bir baskı kurmuş durumdalar. bu baskı hisse fiyatını aşağı çekme baskısı. ve düşük işlem hacimleriyle hisseler düşüyor. bir mal yedermesi söz konusu bile değil. tam tersi hisse toplandığı çok açık. iki şirket de bedelli sermaye artırımı sonrası gayet iyi durumdalar. kasalarında para mevcut. zarar eden marketçiliği bitirdiler.
ö
Selçuk bey izahname nerede ilan edildi ben bulamadım kap ta da göremedim? Birde bu noya çelikle ilgili bilgilere nereden ulaştığınızı söylerseniz memnun olurum,teşekkürler şimdiden.
Tavan yapamadı, kapanış 2,55 veya üzet olursa yarın 2,68 geçlenilir. Yarın halka arz onayı gelenilir.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Yer İmleri