-
her dediğiniz doğru ne deseniz doğru da unuttuğunuz tek gerçek KÜTAHYA demek bu adam demek!!!!Gürallar izin vermedikce nefes alınmaz burada kütahyaya yatırımcı neden gelmiyor?Kütahya neden göç veriyor?Neden işsizlik çok yada insanlar askari ücrete mahkum?Ayrıca siyaset destekli,Adama KÜTAHYA dar geliyor ki artık AFYON iline musallat oldu bakın isterseniz,işte bu sebeplerden afyon büyüyor ,kütahya küçülüyor ayrıca kütahyada çalışanların neredeyse yarıya yakını da afyonlu o da ayrı bi dert.(bilanço sonrası suç duyurusunda bulunacağım bilanço hilesi algılarsam demiştim hukukçular bile git işine ya diyor,düşünün!!!!!)
-
Bunların herseyini bilirim adamlar 15 senelik işçiye verdikleri maaş asgari ücretin %10 fazlasını veriyorlar yani her zaman geldiğinde asgari ücret e 15 senelik çalışan asgari ücretin altında kalıyor maasi ve herseferinde işçi isyan bayrağını çekiyor . bunların gurallar olarak fabrikasında çalışmak nasip olmadı bende istemedim cv bile burakma dim ama borsada şirketinden calisanlardan daha fazla kazandım patron şirketi olabilir ama kendi ayağına sikacak patron lardan değil çoğunluk kendinde olduğu için yatırım yapılabilir
Bist 30 50 ve 100 şirketleri de yatirim yapmadım yapmamda o şirketlerin çoğu büyümüş şirketler ama küçük semaye li şirketler her zaman daha çok büyüme odaklanırlar veya kendisine yabancı ortak bulmasi daha kolay olur
-
Trendin üstünde kapattı desem... ama gel gelelim bir lot üstüne koyamam yinede olumlu kapanış patron yapar bişeyler artık
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
90 bin endekste 4.60 _ 4.70 fiyattaydi...
Endeks 105 bine geldi...bu kadar primsiz kalan nadir katirlardan ..
Cikisi yuksek hacimle 3/4 seansta yapiyor...oyle agir agir istikrarli cikan bir hisse degil..Yillarca elinde tutup al sat yapiyim gibi dersin 3 gunde topuklar..zararina degil..aylarca disini siktigina yanarsin...yada hareketten bir iki gun once almissindir...kismet...
-
Bu Kutpo adamı deli eder. Hareket başladımı gider. Bittimi adamı uzun vadeci yapar . İnim inim inletir süründürür. Sabırlı olmayanlar için geçmiş olsun. Sabırlı olanlarında bu hayattan bir beklentileri kalmamış olacaktır. Kusaca dokunmayın yanarsınız kıvamında afiyet olsun.
-
Bugün yine küfür günü anlaşıldı trendi kırdı dedik ya lafı tıkar ağzımıza. Sizin ben................................ Ceo bayan olunca böyle yazdım ..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Istese bilanco beklentisi gosrerip hisseyi yukarilara atip iyi mal cikardi..
Yatirimcisini kederden hasta edip aradan cikarmayi kafaya koymus.
Allah islah etsin
-
İnatçı nir grup ky cı mevcut. İnat ile itina ile ızdırap çeke çeke zarar ede ede hisseyi terk etmiyor. Bizim patron da vuruyor kırbaçı. 😂😂😂. Elbet kırbaçı vurmaktan yorulacak. Anlayacak hisseyi terk etmeyenlerin inadını. Latife bir yana. Bu işler duygular ile değil gerçekler ile yürüyor. Gerçek olan kutpo yatırımcısı ciddi zararda. Nasıl çıkacak bu zarar ona bakmak lazım. Onuda patron biliyor. 3 yıl mı olur 5 yıl mı olur 8 yıl mı olur göreceğiz. Ölmez sağ kalırsak😂😂😂. Nafi aga , ne demişler Allah sıralı ölüm versin😀 Anladın sen🙏🙏🙏
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri