Originally Posted by
Otokar
otobüsün en arka koltuğuna yıllar önce oturduk. kimi zaman engebeli yollarda biraz sarsıldık. kimi yolcu arkadaşlar engebeli yollarda daraldı indi otobüsten yerlerine yenileri bindi. son dönemdeki yolculuğumuzda otobüs yokuş çıkarken şöför arkadaş baktı gördü ki aynı yolcular topluca hızlıca indi bindi yapıyor rahatsız oldu neden rahatsız oldu otobüsün kapısına hepbirlikte yükleniyorlar inerken de binerken de, kıracaklar kapıyı hemen rotayı değiştirdi yokuş aşağı freni patlamışcasına saldı. yolcular biraz olağan kendi duraklarında inseydi şöför rahatsız olmayacaktı ki biraz daha yokuş yukarı gitme niyeti vardı. sonrasında hava şartları müsade etmedi yağmur yağdı otobüs hız kesti. son 2-3 aylık fiyat hareketlerine yorumum budur. hersey nasiptir gerisi hikaye hayatta
eee sevgili dostum 2-3 ay önce bu robotlar beni de sarstı ve 400 küsürlerde inmiş 300 ü beklemeye karar vermiştim başkaları gibi habire hisseyi de kötüler mahiyette tek yazı da yazmadım arkadaşların morali bozulmasın istedim artık binsik bu zırhlıya tam 300 olmasa da 303 den bir parça tampondan tutduk kısmet bakalım gelecek günler ne vaad edecek hayırlı kazançlar tüm dostlara
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri