Sayfa 663/995 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. otobüsün en arka koltuğuna yıllar önce oturduk. kimi zaman engebeli yollarda biraz sarsıldık. kimi yolcu arkadaşlar engebeli yollarda daraldı indi otobüsten yerlerine yenileri bindi. son dönemdeki yolculuğumuzda otobüs yokuş çıkarken şöför arkadaş baktı gördü ki aynı yolcular topluca hızlıca indi bindi yapıyor rahatsız oldu neden rahatsız oldu otobüsün kapısına hepbirlikte yükleniyorlar inerken de binerken de, kıracaklar kapıyı hemen rotayı değiştirdi yokuş aşağı freni patlamışcasına saldı. yolcular biraz olağan kendi duraklarında inseydi şöför rahatsız olmayacaktı ki biraz daha yokuş yukarı gitme niyeti vardı. sonrasında hava şartları müsade etmedi yağmur yağdı otobüs hız kesti. son 2-3 aylık fiyat hareketlerine yorumum budur. hersey nasiptir gerisi hikaye hayatta

2. Sn. Otokar paylaşımlarınız çok teşekkür ederim. Syg.

3.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    otobüsün en arka koltuğuna yıllar önce oturduk. kimi zaman engebeli yollarda biraz sarsıldık. kimi yolcu arkadaşlar engebeli yollarda daraldı indi otobüsten yerlerine yenileri bindi. son dönemdeki yolculuğumuzda otobüs yokuş çıkarken şöför arkadaş baktı gördü ki aynı yolcular topluca hızlıca indi bindi yapıyor rahatsız oldu neden rahatsız oldu otobüsün kapısına hepbirlikte yükleniyorlar inerken de binerken de, kıracaklar kapıyı hemen rotayı değiştirdi yokuş aşağı freni patlamışcasına saldı. yolcular biraz olağan kendi duraklarında inseydi şöför rahatsız olmayacaktı ki biraz daha yokuş yukarı gitme niyeti vardı. sonrasında hava şartları müsade etmedi yağmur yağdı otobüs hız kesti. son 2-3 aylık fiyat hareketlerine yorumum budur. hersey nasiptir gerisi hikaye hayatta
    eee sevgili dostum 2-3 ay önce bu robotlar beni de sarstı ve 400 küsürlerde inmiş 300 ü beklemeye karar vermiştim başkaları gibi habire hisseyi de kötüler mahiyette tek yazı da yazmadım arkadaşların morali bozulmasın istedim artık binsik bu zırhlıya tam 300 olmasa da 303 den bir parça tampondan tutduk kısmet bakalım gelecek günler ne vaad edecek hayırlı kazançlar tüm dostlara
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. https://dopravacek.eu/2021/05/27/bra...i-70-autobusu/

https://twitter.com/dopravacek/statu...114257920?s=20

70 adet kent c körüklü siparişinden bahsediyor. slovakya bratislava. haberi yapan slovak site bugün tarihli

5. Dopravní podnik Bratislava, Otokar Otomotiv ile 70 adet Otokar KENT C körüklü otobüs alımı için çerçeve anlaşması imzaladı.Bu çerçeve anlaşmasının ilk araçlarının 2021 ve 2022 dönüşlerinde teslim edilmesi bekleniyor.

Yeni otobüsler, tasarımında otobüs üreticisinin Avrupalı ​​tedarikçilerle işbirliği yaptığı modern bir iç mekana sahip klimalı olacak. Bir WiFi bağlantısı, küçük elektronikleri şarj etmek için USB şarj cihazları ve otomatik yolcu sayımı için bir APC sistemi olacak. Yolcuların güvenliği ve bilgisi, kaliteli bir kamera sistemi ve görme engelli ve körler için dedektörler de dahil olmak üzere modern bir bilgi sistemi ile sağlanacaktır. Bilgi sistemi ayrıca yakın zamanda yeni özellikler de içerecek: harici tam renkli bilgi panoları ve diğer ilgili hatların mevcut hareketlerini gerçek zamanlı olarak gösteren yeni dahili bilgi panelleri. Yolcular 39 adet hijyenik suni deri koltuklara sahip olacak. Mavi koltuklar hareket kabiliyeti kısıtlı yolcular için ayrılacaktır. Modern araçlar, en katı emisyon standardı EURO VI seviye D'yi karşılayacaktır. Bir otobüsün fiyatı 254.950 Euro'dur.

"Otobüs filosu Covid-19 salgınına rağmen yaşlanıyor ve troleybüs ve tramvaylara ek olarak otobüs üssünün modernize edilmesi gerekiyor. Birkaç ay içinde, Bratislava otobüs filosu güçlendirilecek, tamamen alçak zeminli ve çoğunlukla da klimalı olacak. Modern otobüsler, eski yüksek katlı otobüslerin yerini alacak ve aynı zamanda en katı emisyon standartlarını ve sınırlarını karşılayacakları için yolcularımıza daha yüksek bir konfor ve güvenlik seviyesi getirecek. DPB Yönetim Kurulu Başkanı Martin Rybanský, bir otobüsün nihai fiyatı, yeni DPB yönetiminin DPB araçları satın alırken bile ekonomik, verimli ve ekonomik davranma niyetini teyit ediyor.

Otokar, 50 yılı aşkın bir geçmişe sahip ve şu anda Bratislava'ya teslim edilen araçlarda da kullanılacak olan DAF, ZF veya MAN gibi markaların Avrupa başta olmak üzere Alman aksamlarını kullanarak araç üretiyor.

https://dopravacek.eu/2021/05/27/bra...i-70-autobusu/

6.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    eee sevgili dostum 2-3 ay önce bu robotlar beni de sarstı ve 400 küsürlerde inmiş 300 ü beklemeye karar vermiştim başkaları gibi habire hisseyi de kötüler mahiyette tek yazı da yazmadım arkadaşların morali bozulmasın istedim artık binsik bu zırhlıya tam 300 olmasa da 303 den bir parça tampondan tutduk kısmet bakalım gelecek günler ne vaad edecek hayırlı kazançlar tüm dostlara
    Burda bahsettiğim robotlar değil aksine bank of un robotunu kullandığını düşünüyorum spekülatörün.

7. Son bir kaçgündür aynı numarayı yapıyor...neden göstere göstere bir gün önce yukardan aldıklarını daha aşağı baskılamak için bayağı bi zararına verir ki....yani öyle böyle değil....bu o.ç aradan çekilmeden bu hissede rahat yüzü yok....sorun yok sen zarar ben zarar....senin zarar milyar sa benimki bin......sonumuz hayır olsun yeterki

Sayfa 663/995 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •