Sayfa 663/779 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 6231 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Son zamanlardaki fiyat hareketlerini fazlasıyla nötr bakış açısıyla izliyorum...

Keza % 5 çıksa da heyecanlandırmadığı gibi %4 düşsede moralimi zerre etkilemiyor.

Bırakalım aralarında oynaşmaya devam etsinler... Değer yatırımcıları olarak seve seve bekleriz.. Tek bilge zamandır, kullanan kazanır. Piyasalar, usulca sokulan, yavaşça dokunan, sessizce fısıldayanlarla kırıştıran bir fahişedir...
    yarında dusmek ıcın ısrarcı olur ise kendımızı 28 lerde bulabılırız. Çinde biri osursa netasa ...yagıyor modunda...Halbuki teknik beni al beni al diye yırtınıyor ..ilginc hisse her seyi ile

yarın yuzde 3 yapıp gonlumuzu alır insallah

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    yarın yuzde 3 yapıp gonlumuzu alır insallah
    Hdp ye kapatma davası açıldı. Yarın endex ve tabiki netaş kırmızı olur gibi.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Demekki yine para babaları her zaman ki gibi bu davanın açılacağını bugün seans kapanmadan çok önce öğrendiler ve endex + iken akşama - ye dönderdiler.

6. Ne diyor bu grafik bize.

Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Ne diyor bu grafik bize.

t1 i kırarsan uff olursun t2 gelır dıyor onuda kırarsan t3 diyor en basit anlatımı bu....grafiklere pek yorum yapmam ama yorum yapılmıs bır tane bulur isem yapıstırırım

8.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    t1 i kırarsan uff olursun t2 gelır dıyor onuda kırarsan t3 diyor en basit anlatımı bu....grafiklere pek yorum yapmam ama yorum yapılmıs bır tane bulur isem yapıstırırım
    Ben hiç bir zaman grafiğe inanmadım inanmamda. Grafik olmuş bitmiş bir hareketi gösterir olacağı göstermez hele ki netaş da. Hisse grafiğe göre hareket etseydi zaten hisse fiyatı 500 ü geçmesi lazımdı. Ne demişler grafiğe inanma grafiksizde kalma )

Sayfa 663/779 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •