Alternatif bank 1 milyona kadar 17.25 dedi ..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alternatif bank 1 milyona kadar 17.25 dedi ..
İyi demiş bizimkisi kazıklıyor beni demek .yapar..0.20 MT lere bölüşülüyor olabilir ..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
N kolay bı zamana kadar nasıl tuttu. Hayret ettim .normalde diğer bankalar ile arasında 0.50-0.75 oynuyordu.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
baskı ve başınç ne kadar fazla ise,
patlamanın şiddeti o denli yüksek olur.
algımızı seçerken siz devalüasyonu algılamışsınız.
bende bitişi, tükenişi algılıyorum.
yaratılan bu enkaz ne kadar zamanda düzeltilecek kim bilir.
hatta yeni gelenlere bahane yaratacaklar,
biz enkaz devraldık diye.
hiç birinin amacı düzeltmek olduğunu düşünmüyorum.
bal tutan parmağını yalar düşüncesinde herbiri.
bir diğer serzenişim adının önünde prof.dr yazanlar özellikle siyasi bir oluşumun içinde olanların,
bu akademik ünvanı alın teri ile aldıklarını düşünmüyorum.
bir takım siyasi oluşumların,
ulufe olarak kendi taraflarına dağıttıklarını düşünüyorum.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Ha şunu bileydin ahtapotcu abey
Ben şahsen etrafımda kimi görsem dolarize olması için telkin ediyorum. Bu hafta maaşı yatan tüm arkadaşlara dolar aldırdım. Bu gidişe dolarizasyon grafiği logaritmik olarak katlanarak artar. Zira memur tanıdıklarım var onlarda ayın 15 ini bekliyor maaşlarını alır almaz dolara çevirmek için
BOSPOROS la ikimiz halkı bilinçlendiriyoruz Avrupa orijinli olaraktan...
Crash tüm hızıyla maaş bordrolarında !
Evet bu taktik guzel hem maliyet sıkıntısı olmaz zarardı kardı.ben bu şekil yapiyorum azar azar ..besim var oradaki tamamen altın fonunda .çok güzel getirisi var .(yani mevduata göre çok güzel )
Dönmez: Karadeniz'deki keşiflerimizin miktarını ve değerini artıracak yeni müjdeler için gün sayıyoruz-TV24
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...pQRTANSKQ&s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri