Sayfa 663/1003 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence bu bankaları bu bilaçolarla bu fiyatlarda tutabilmesi ve Mart ayından beri görünen o ki korkunç mal toplayabilmesi inanılmaz bir robotik ve matematik başarısı idi.

Tabi buna izin veren yerli yatırımcı da oldu, herkes arzlara yan tahtalara kaydı, bankalar bi b.k olmaz die algı iyice oturdu. Bakalım bi b.k oluyor mu olmuyor mu esas bundan sonrası önemli, boynuzlu hep söylediğim 3.20 üstü kapanışı bugün getirirse artık sürtünmesiz ortamda olacak, bakalım neler olacak.
    kaça gidebilir sence alışlar devam ederse ????(f/k 3.39)

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bankaların endekse etkisi kaç? Yarın da tavan olursa nasıl oluyor?
    bugün öncesinde %20 idi.. bugün sonrasında abartarak %25 diyelim.. yarın bankalar yine tavan olursa ve diğer tüm kagıtlar hiç değişmezse endeks30 %2.5 civarı artıda olur.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    kaça gidebilir sence alışlar devam ederse ????(f/k 3.39)
    Sn. Ugolnili, dolar bazlı grafiği çalışıp çok eskiden yapıştırmıştım başlığına. Ben teknikçi değilim, teknik öngörülerim de genelde yanlış çıkıyor. O nedenle bir şey demeyeyim, sadece bence hala ucuz.

İşc tavanı bozdu.
    Sırayla tavanlar bozulabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence bu bankaları bu bilaçolarla bu fiyatlarda tutabilmesi ve Mart ayından beri görünen o ki korkunç mal toplayabilmesi inanılmaz bir robotik ve matematik başarısı idi.

Tabi buna izin veren yerli yatırımcı da oldu, herkes arzlara yan tahtalara kaydı, bankalar bi b.k olmaz die algı iyice oturdu. Bakalım bi b.k oluyor mu olmuyor mu esas bundan sonrası önemli, boynuzlu hep söylediğim 3.20 üstü kapanışı bugün getirirse artık sürtünmesiz ortamda olacak, bakalım neler olacak.
    15 yıldır bankalarla ilgili negatif beklentilerin sonu gelmedi ki
    Daha kar edemezler, batık bu bankalar, yön aşağı,vs... bu arada bankalar karları hep arttırdı.
    Fiyatlar çöp seviyesinden kurtulamadı o ayrı...
    Devlet bankaları için sölemiyorum tabii. Onlar hakkaten çöp.
    Özel bankalar bu işi iyi yapıyor ama. İyi yönetiliyorlar bence...

Adam mart ayında 7tl altına garanti satıyodu, alıcı yoktu :P
    Ben aldım 7.5-8 e verdim. Ucuza gitmiş malım. Tek taşıdığım tskb ve seker vardı.
    Tskb lerde gitti, sırf seker kaldı bugün itibari ile...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

6. akbanktan sonra tuprs larıda sattım...

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    spot 1860

aralık vadeli 1920

teorikten 30 puan yukarıda..alana buradan alın diyorlar.
    Shortçu mu topluyor yoksa daha fazla longcu mu istemiyor? İki ucu boklu değnek.

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    ...
    Xu100 göreceğini varsaysak 165.000 de çalkantılı bir döneme girsede 171.000 görmeden 10.000 lik bir düşüş çok zor gibi durmakta...tabi benim penceremden...
    Xu100 165.000 zıpladı geçti. 171.000 hedefine de vardı...fakat Xu30 ise 190.000 hedefine varmadı. işin ilginç tarafı vob teorik fiyatın %1.81 üstünden işlem görüyor. Xu100 performas altı kalıp Xu30 - vob30 teorik fiyat farkı sıfırlanmadan cort yönlü işlemin stopu kısa olmak zorunda...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 663/1003 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •