Hakkımızda hayıırlısı inş iyi olsun ufak bi destek alışı yaptım umarım geçen seferki gibi zarar etmem bu sıralar kağıtlarda zarardayım ne diyeyim umarım iyi olur bol şans
Hakkımızda hayıırlısı inş iyi olsun ufak bi destek alışı yaptım umarım geçen seferki gibi zarar etmem bu sıralar kağıtlarda zarardayım ne diyeyim umarım iyi olur bol şans
Bence 1360'a satış koyanla patron restleşti. Burgan'da ki el değiştirmek istemiş olabilir. Patronda blöfü yemedi. satışa o kadar malı koyarak bu fiyattan buyur sen al demiş olabilir. Hacim artsaydı ben korkardım. Çünkü mal kaybetmeye kimsenin tahammülü yok adamlar zaten zor toparladı. Akşamki eşleşme resmi netreştirecek YTD değildir.
2450 lot koyuyor hocam şimdide kaldırdı.Sanki aman gelmeyin gelene verrim bu kadar malı alacak adamda yok der gibi.Korkutup korkutup duruyor.😱😱O kadar hacim tatihinde yok bırak o kadar lotu almayı.Bekleyip görecez.
F/K: 410 PD/DD: 50 17 liralık hisse 833 lira Sağlam durmak lazım
Hacim: 42 bin lot zaten piyasada 156 bin lotu var. Bunlar KENT'in verileri örnek gösterdim
Bende hissenin yüzde 55'ine hakim olsam fantazi yapardım hani. Birazda ekşin lazım.
Maksat mal satmak olsa yukarı sürer Kent'e bakın bu blöf!
Filmin sonu hep aynı sadece fantaziydi olup biten 1.350
Yer İmleri